Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Ανακοινώθηκε η συνεργασία Μουζενίδη -Γρηγοριάδη για τα τρία ξενοδοχεία

Με ανακοίνωσή του ο όμιλος Γρηγοριάδη, δημοσιοποίησε σήμερα τη συμφωνία του με τον όμιλο Μουζενίδη, για την λειτουργία ως BOMO HOTELS, τριών ξενοδοχείων στην Χαλκιδική.

 

 Στην ανακοίνωση, ο όμιλος Γρηγοριάδη αναφέρει: «Διευκρινίζεται ότι μεταξύ του Ομίλου Μουζενίδη και των ξενοδοχείων Athos Palace, Pallini Beach και Macedonian Sun, τα οποία ανήκουν στον Όμιλο ξενοδοχείων της οικογένειας Τηλέμαχου Γρηγοριάδη, υπεγράφη εμπορική συμφωνία για την χρήση του ονόματος BOMO HOTELS από τα ως άνω ξενοδοχεία, με σκοπό την προώθησή τους, στις αγορές που δραστηριοποιείται ο Όμιλος Μουζενίδη.

 

Η ιδιοκτησία και το Management των ανωτέρω ξενοδοχείων παραμένει στην οικογένεια Γρηγοριάδη».

 

Τα G Hotels 

Με μια ιστορική διαδρομή που ξεπερνάει τα 40 χρόνια, ο όμιλος ξενοδοχείων GHotels αποτελεί σήμερα ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα στον τουριστικό κλάδο της Χαλκιδικής και έναν από τους μεγαλύτερους ξενοδοχειακούς ομίλους στην Ελλάδα. Συνολικά διαθέτει πέντε ξενοδοχεία στη χερσόνησο της Κασσάνδρας, παρέχοντας ολοκληρωμένες προτάσεις all inclusive διακοπών σε ξενοδοχεία τριών, τεσσάρων και πέντε αστέρων στη Χαλκιδική και στη Μεγαλόνησο.

 

Αρχίζοντας τη διαδρομή του από το 1972 και ακολουθώντας μια πορεία καινοτομίας και συνεχούς εξέλιξης δημιούργησε ένα καταξιωμένο όνομα στον παγκόσμιο τουριστικό χάρτη, που αποτελεί εγγύηση ποιότητας για τον επισκέπτη και διαφήμιση για την Ελλάδα.

 

Bomo HOTELS – μια συλλογή Ελληνικών Ξενοδοχείων

 

Τα Bomo Hotels είναι μια αλυσίδα ξενοδοχείων, συμπεριλαμβανομένων κλαμπ και ξενοδοχειακών θέρετρων 3 και 4 αστέρων, υπό τη διαχείριση του holding της εταιρείας Mouzenidis Group. Υψηλές ποιοτικές προδιαγραφές, ένας μοναδικός συνδυασμός υπηρεσιών και αυθεντικής ελληνικής φιλοξενίας, περιλαμβάνονται στον πυρήνα των Bomo Hotels, που σήμερα αριθμούν 11 μονάδες.

Πηγή: money-tourism.gr


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα