Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Υποψήφιος στο Δήμο Σιθωνίας ο Θωμάς Πέσιος

Ο Θωμάς Πέσιος από το Ν.Μαρμαρά δήλωσε την πρόθεσή του να είναι υποψήφιος δήμαρχος στο Δήμο Σιθωνίας στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές. Στην ανακοίνωσή του αναφέρει τα εξής: 

 

"Φίλες και φίλοι του Δήμου Σιθωνίας , 

στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές του Μαΐου , καλούμαστε με αίσθημα ευθύνης και αγάπης προς τον τόπο μας , να δώσουμε πνοή και ανάπτυξη βγάζοντάς τον από την στασιμότητα της απερχόμενης διοίκησης. 

  Με τους συνεργάτες μου , οραματιζόμαστε μία κοινωνία με αναφορά τον άνθρωπο , που δικαιούται να σκέφτεται το αύριο με αισιοδοξία, μία Σιθωνία πρωταγωνίστρια και πρωτοπόρα στον τουρισμό και τον πρωτογενή τομέα , σε συνεργασία με αρχές και φορείς του τόπου ( εκκλησία , κοινότητες , σχολεία, σύλλογοι,  κλπ.). Η γεωπολιτική θέση της Σιθωνίας , δίδει τη δυνατότητα με προγράμματα και δράσεις την αξιοποίηση πόρων για την απασχόληση και ευημερία των δημοτών.

Έχοντας , πλήρης γνώση των προβλημάτων του τόπου μας και ευθύνη απέναντι στους δημότες , ανακοινώνω την υποψηφιότητα μου ως υποψήφιος Δήμαρχος Σιθωνίας. 

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ !

Με τιμή 

Πέσιος Α. Θωμάς 

υποψήφιος Δήμαρχος Σιθωνίας."

 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα