Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Θλίψη στην Κασσάνδρα από το θάνατο της Ελένης Τριανταφύλλου

"Έφυγε" από τη ζωή σε ηλικία 64 ετών, η εκπαιδευτικός Ελένη Τριανταφύλλου και βύθισε στο πένθος της Κασσάνδρα, όπου είχε προσφέρει σε πολλούς τομείς και με γνώμονα το κοινό συμφέρον και την αγάπη για τον τόπο της.

Η Ελένη Τριανταφύλλου πάλεψε γενναία το τελευταίο διάστημα αλλά δεν κατάφερε να βγει νικητής από την άνιση μάχη με την επάρατη νόσο.

 

Η Ελένη Τριανταφύλλου ήταν για πολλά χρόνια υπεύθυνη Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης στη Χαλκιδική εφαρμόζοντας πρότυπα προγράμματα και στηρίζοντας εκπαιδευτικούς και μαθητικές ομάδες.

Ενεπλάκη από νωρίς στην τοπική πολιτική  σκηνή και διετέλεσε Νομαρχιακή σύμβουλος και Δημοτική Σύμβουλος Κασσάνδρας, ενώ ήταν και υποψήφια βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ.

Ήταν πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Κασσάνδρας και ενεργό μέλος του Συλλόγου Φίλων Εθελοντών Μονάδων Υγείας Κασσάνδρας και της βάσης ετοιμότητας της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης.

 

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί στις 4 το απόγευμα της Τρίτης 26 Φεβρουαρίου στην Κασσάνδρεια.

 

Νομαρχιακή επιτροπή Κινήματος Αλλαγής Χαλκιδικής

"Με βαθιά οδύνη αποχαιρετούμε για το μεγάλο ταξίδι τη συντρόφισσα Ελένη Τριανταφύλλου, που έφυγε από κοντά μας σε ηλικία 64 ετών. Η Ελένη Τριανταφύλλου υπήρξε μια φωτεινή και δραστήρια  μορφή στην Εκπαίδευση και στους κοινούς κινηματικούς μας αγώνες. Προσωπικότητα λαμπρή που υπηρέτησε την Αυτοδιοίκηση Α’ και Β’ βαθμού με ξεχωριστή επάρκεια και συνέδραμε στους αγώνες του ΠΑ.ΣΟ.Κ με την παρουσία της στο Βουλευτικό ψηφοδέλτιό μας.
Η Ν.Ε του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ συντετριμμένη από την είδηση του θανάτου της,  εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στους οικείους της. Η Κασσάνδρα  μα και  όλη η Χαλκιδική από σήμερα είναι φτωχότερες".                                                                                                                                                                              

 

Πολιτιστικός Σύλλογος Κασσάνδρας:

" Καλή ανάπαυση αγαπημένη Ελένη… θα μας λείψεις!!! Μέσα από τη διετή συνεργασία μας στο σύλλογο, μας δόθηκε η ευκαιρία να σε γνωρίσουμε καλύτερα και να αναγνωρίσουμε τη δύναμη και το σθένος που σε διέκρινε σαν χαρακτήρα!! Σε ευχαριστούμε για όσα πρόσφερες απλόχερα σε όλους μας, για τις στιγμές που ήσουν μαζί μας, σε ευχαριστούμε για όσα πέτυχες αλλά και γι αυτά που οραματίστηκες και δεν πρόλαβες... Το πάθος και η αστείρευτη δημιουργικότητα σου ήταν έμπνευση για μας!!!
Εκ μέρους του απελθόντος Δ.Σ. (2017-2018)
Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια."

 

 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα