Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις κατά τη διεξαγωγή του αγώνα δρόμου "Γίνε Specialistas" στα Ν. Μουδανιά

Με στόχο την ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας πεζών και οχημάτων κατά τη διεξαγωγή του αγώνα  δρόμου "Γίνε Specialistas" και  την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων, καθώς και στην εξυπηρέτηση του κοινού,  η Αστυνομική Δ/νση Χαλκιδικής αποφάσισε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις. 

 

Συγκεκριμένα:

α) Κατά τις ώρες 10:00 – 13:00 της 31/3/2019, την απαγόρευση στάσης και στάθμευσης όλων των οχημάτων επί των οδών Τζαβούρα – Χρ. Σμύρνης – Καζαντζάκη – Καρυωτάκη & Αγ. Γεωργίου της Δ.Κ. Ν.Μουδανιών.

 

β) Κατά τις ώρες 11:00 – 13:00 της 31/3/2019, τη διακοπή κυκλοφορίας επί της μη χαρακτηρίσθεισας Ν.Μουδανιών – Θεσσαλονίκης (μέσω Σωζοπόλεως) από Χ/Θ 0+000 (αρχή Λ. Ελευθερίας) έως τη Χ/Θ 2+000 (ύψος καφέ μπαρ CONCHA). Κατά το χρονικό διάστημα διακοπής της κυκλοφορίας η κίνηση θα διεξάγεται με εκτροπή στο ύψος της Λ. Ελευθερίας μέσω παράπλευρων οδών, και στο ύψος του καφέ - μπαρ CONCHA μέσω της ανώνυμης δημοτικής οδού προς Τ.Κ. Πορταριάς.

 

Η παρούσα απόφαση δεν απαλλάσσει τους διοργανωτές από την ευθύνη για καθετί που θα συμβεί κατά τη διάρκεια του αγώνα, οι οποίοι σε συνεργασία με τις αρμόδιες υπηρεσίες της Αστυνομίας θα λάβουν τα απαραίτητα μέτρα που θα αφορούν την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων και την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα. Επίσης στους διοργανωτές ανατίθεται η ευθύνη για την έγκαιρη πληροφόρηση του επιβατικού κοινού, δια αναρτήσεως πληροφοριακών πινακίδων και διανομή πληροφοριακών σημειωμάτων από την προηγούμενη αγώνα.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα