Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Ανερχόμενη η Ιταλική τουριστική αγορά για τη Χαλκιδική

Ο Τουριστικός Οργανισμός Χαλκιδικής συμμετείχε στο Workshop “Scopri la Grecia dei tuoi sogni” που πραγματοποιήθηκε στο Μιλάνο και στην Μπολόνια στις 25 και 26 Μαρτίου 2019. Η Χαλκιδική παρουσιάστηκε σε Tour Operators και τουριστικά γραφεία της Ιταλίας και κέρδισε τις εντυπώσεις βάζοντας τις βάσεις για νέες συνεργασίες και περισσότερες αφίξεις.

 

Τον Τουριστικό Οργανισμό Χαλκιδικής εκπροσώπησε ο Διευθυντής του κ. Γιώργος Μπρουτζάς, ο οποίος πραγματοποίησε συνολικά 42 ραντεβού, εκ των οποίων τα 7 με τους δημοσιογράφους Stefano Brambilla - Touring club, Saul Stucchi - Alibionline, Ilaria Santi - Siviaggia, Rita Bossi - Vanity fair, Elisabetta Canoro - MarcopoloTV & Magazine, Tomasso Teruzzi - STC MEDIA και Fransesco Specchia.

 

Το ενδιαφέρον των Ιταλών επαγγελματιών τεράστιο, ειδικά στην Μπολόνια όπου η περιοχή μας παρουσιάστηκε για πρώτη φορά σε τόσο μεγάλη έκταση. Ο καινούργιος προορισμός σε συνδυασμό με τον υπέροχο τόπο που διαθέτουμε ήταν τα χαρακτηριστικά εκείνα που έκαναν την διαφορά.

 

Οι στοχευμένες δράσεις αυτού του είδους μας επέτρεψαν να παρουσιάσουμε αναλυτικά το τουριστικό μας προϊόν και να εδραιώσουμε επαφές με σημαντικές επιχειρήσεις του τουριστικού κλάδου της Ιταλίας.

Αξίζει να σημειωθεί πως το αεροδρόμιο της Μπολόνιας είναι ένα από τα μεγαλύτερα διεθνή αεροδρόμια στην Ιταλία (το 2018, 9 εκατ. επιβάτες), συνδέεται με 113 χώρες και φιλοξενεί 40 αεροπορικές εταιρίες ενώ βρίσκεται σε στρατηγική θέση στην Ιταλία εξυπηρετώντας και την πόλη της Βενετίας.

Τέλος να αναφέρουμε την αμέριστη βοήθεια της Υπεύθυνης Δημοσίων Σχέσεων του Τ.Ο.Χ. στην Ιταλική αγορά κας Ελένης Σαρικώστα και την ουσιαστική παρουσία και στήριξη του Γενικού Πρόξενου της Ελλάδας στο Μιλάνο Δρ. Νικόλαου Σάκκαρη και της Γενικής Προξένου της Ελλάδας στην Μπολόνια κας Γεωργίας Λαμπράκη.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα