Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Let's do it Greece - Οι δράσεις στη Χαλκιδική

Στo πλαίσιo του πανελλήνιου εθελοντικού προγράμματος Let's do it Greece το Κδαπ Πολυχρόνου διοργανώνει εκδήλωση την Παρασκευή 5 Απριλίου και ώρα 4:00μμ στο Κδαπ.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ:

-Καθαρισμός σε γειτονιές του χωριού.

-Συλλογή ρούχων για δωρεά σε κάποιο φιλανθρωπικό φορέα ή άλλο ίδρυμα. 

-Συλλογή παλιων ηλεκτρικών-ηλεκτρονικών συσκευών για ανακύκλωση. 

-Απολογισμός, κέρασμα εθελοντών.

 

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Στανού διοργανώνει δράση την Κυριακή 7 Απριλίου και  ώρα 11:00 π.μ. στην κεντρική πλατεία του χωριού, όπου μπορεί ο καθένας να πάρει μέρος.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ:

- Καθαρισμός γηπέδου Στανού.

- Καθαρισμός σε γειτονιές του χωριού.

- Δενδροφύτευση παρτεριών σε κεντρικούς δρόμους.

- Συλλογή παλιών ηλεκτρικών/ηλεκτρονικών συσκευών για ανακύκλωση.

- Απολογισμός, κέρασμα εθελοντών.

 

Την Παρασκευή 5 Απριλίου στις 12 το μεσημέρι στο χώρο πρασίνου μπροστά από το Δημαρχείο διοργαγνώνουν εκδήλωση το Νηπιαγωγείο Νικήτης και το Δημοτικό Σχολείο Νικήτης στο πλαίσιο του Let's do it Greece. Συνεργάτες οι Σύλλογοι γονέων και κηδεμόνων Νηπιαγωγείου και Δημοτικού Σχολείου και ο Σύλλογος "Η παλιά Νικήτη".

 

Την Κυριακή 7 Απριλίου στις 10.30 το πρωί ο Πολιτιστικός Σύλλογος Συκιάς "Τα Συκιωτάκια" καλέι τα μέλη και τους φίλους του να συμμετέχουν στον καθαρισμό των παραλιών. Σημείο συνάντησης είναι η κεντρική πλατεία της Συκιάς.

 

Όπως σχεδόν κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, η Νεολαία Γαλάτιστας θα συμμετέχει στη μεγαλύτερη ταυτόχρονη εθελοντική δράση της χώρας, το Let's do it Greece!

" Μία φορά το χρόνο, βγαίνουμε όλοι μαζί έξω, φροντίζουμε το περιβάλλον μας και δείχνουμε ότι με μια απλή θετική κίνηση μπορούμε, εμείς οι ίδιοι, να γίνουμε η αλλαγή που περιμένουμε.

Φέτος αποφασίσαμε να μάθουμε στα παιδιά την αξία της ανακύκλωσης και της φροντίδας του χωριού μας μέσα από ένα συναρπαστικό παιχνίδι κρυμμένου θησαυρού!

(Το παιχνίδι αφορά παιδιά ηλικίας 7-15 ετών)

 Ραντεβού την Κυριακή 7/4 στις 11π.μ. στο Λύκειο Γαλάτιστας" 

 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα