Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Συνελήφθη 26χρονος για κλοπές οχημάτων σε Χαλκιδική και Θεσσαλονίκη

Συνελήφθη σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών του Γραφείου Ασφάλειας του Αστυνομικού Τμήματος Μουδανιών, 26χρονος ημεδαπός για κλοπές οχημάτων.

 

Στη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής, περιλαμβάνονται ακόμη τρεις ημεδαποί συνεργοί του ηλικίας 18, 25 και 28 ετών.

 

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την έρευνα των αστυνομικών o 26χρονος μαζί με άγνωστο συνεργό του, βραδινές ώρες της 19ης Απριλίου 2019, αφού αφαίρεσαν ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο από περιοχή της Θεσσαλονίκης στη συνέχεια μετέβησαν με το κλεμμένο όχημα σε περιοχή της Χαλκιδικής, από όπου αφαίρεσαν ένα άλλο φορτηγό όχημα.

 

Ο 26χρονος εντοπίσθηκε από τους αστυνομικούς σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, τη στιγμή που πήγε να παραλάβει το κλεμμένο φορτηγό όχημα σε χώρο που είχε αποκρύψει, έχοντας τοποθετήσει σε αυτό κλεμμένες πινακίδες και ακινητοποιήθηκε άμεσα. Από την περαιτέρω έρευνα προέκυψε ότι ο 26χρονος τον περασμένο Δεκέμβριο, μαζί με τους τρεις συνεργούς του, αφαίρεσαν ακόμη τρία οχήματα σε περιοχές της Θεσσαλονίκης και της Χαλκιδικής, ένα από τα οποία το μετέτρεψαν σε ανταλλακτικά.

 

Τα παραπάνω κλεμμένα οχήματα εντοπίσθηκαν από τους αστυνομικούς και αποδόθηκαν στους νόμιμους κατόχους τους. Η έρευνα των αστυνομικών συνεχίζεται για να εξακριβωθεί η τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.

 

Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκιδικής.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα