Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Ενεργειακή αναβάθμιση του Κλειστού Γυμναστηρίου Ιερισσού

Εντάχθηκε και θα χρηματοδοτηθεί από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη» του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης η ενεργειακή αναβάθμιση Κλειστού Γυμναστηρίου Ιερισσού και του περιβάλλοντος χώρου με συνολικό προϋπολογισμό 1.081.550 ευρώ. 

 

Το έργο στοχεύει στην ενεργειακή αναβάθμιση του κτηρίου, στην εξοικονόμηση ενέργειας και στην αξιοποίηση των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας με επεμβάσεις τόσο στο κέλυφος, όσο και στον ηλεκτρομηχανολογικό εξοπλισμό. Συγκεκριμένα, οι παρεμβάσεις περιλαμβάνουν την αντικατάσταση κουφωμάτων και υαλοπινάκων με νέους υψηλής απόδοσης, της κατασκευή θερμοπρόσοψης, την κατασκευή νέου συστήματος ψυξης-θέρμανσης της κεντρικής αίθουσας και την αντικατάσταση του παλαιού ενεργοβόρου συστήματος καυστήρα/λέβητα/σωληνώσεων, την αντικατάσταση του συστήματος φωτισμού. 

 

Το έργο αυτό, σε συνδυασμό με τις νέες προτάσεις αθλητικών υποδομών που έχουν ήδη κατατεθεί στο Πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ, αξιολογήθηκαν θετικά από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και αναμένεται να ενταχθούν το αμέσως επόμενο διάστημα, βάζουν τις βάσεις για την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών στον τομέα του αθλητισμού σε σειρά Κοινοτήτων του Δήμου. Συγκεκριμένα, τα έργα αυτά αφορούν την αποπεράτωση- αναβάθμιση των βοηθητικών γηπέδων μπάσκετ-βόλεϊ και τένις στην Ιερισσό και στα Νέα Ρόδα, καθώς και τη δημιουργία γηπέδου ποδοσφαίρου στη θέση «Λόγγος» της Μεγάλης Παναγίας. 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα