Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Στην Γαλάτιστα ο 1ος Μαραθώνιος: Τερματίζω την Αγάπη!

 

Είτε είσαι λάτρης των μαραθωνίων δρόμων, είτε σου αρέσει απλά το δυναμικό βάδισμα ήρθε η ώρα να γράψουμε όλοι μαζί χιλιόμετρα αγάπης.

 

Την Κυριακή 9 Ιουνιου  στις 18:00 το απόγευμα Σύλλογοι και φορείς της Γαλάτιστας διοργανώνουν τον πρώτο μαραθώνιο "Τερματίζω την Αγάπη". Σκοπός του μαραθωνίου είναι να στηρίξουν οι συμμετέχοντες τον  Σύλλογο Ατόμων με Αναπηρία του N. Χαλκιδικής: «Η ΑΓΑΠΗ». 

 

Οι διοργανωτές αναφέρουν:  "Μέσα από αυτή την διοργάνωση προσπαθούμε με κάθε τρόπο να δείξουμε την αλληλεγγύη μας και στην συμπαράσταση μας τόσο υλικά όσο και ηθικά σε αυτόν τον σύλλογο που εδώ και 27 χρόνια φροντίζει και στηρίζει τα άτομα με ειδικές ανάγκες και τις οικογένειες τους σε ολόκληρο τον νομό Χαλκιδικής. Τα έσοδα του Συλλόγου είναι αποκλειστικά από τις συνδρομές των μελών του και τις δωρεές των φίλων του'" .

 

Οι σύλλογοι: Νεολαία Γαλάτιστας, Α.Ο. Γαλάτιστας, Α.Σ Ανθεμούς Γαλάτιστας , Α.Σ. "Fight Club" Γαλάτιστας, Αλκή - Αθλητικός & Πολιτιστικός Σύλλογος Γαλάτιστας συνδιοργανώνουν αυτόν τον μαραθώνιο δρόμο 5 χλμ για ενήλικες και μια διαδρομή 1,5 χλμ για τους μικρούς μας φίλους .

 

Το κόστος συμμετοχής θα είναι 5 ευρώ για τους ενήλικες και 3 ευρώ για τα παιδιά, ενώ κάθε ένας που θα συμμετέχει θα πάρει μια μπλουζά. Η διαδρομή θα ξεκινάει από τον παλαιό δρόμο της Γαλάτιστας, θα κάνει αναστροφή στην βρύση του Σαραμπαλη και επιστροφή στην αφετηρία, όπου θα γίνει και η βράβευση. Τα παιδιά θα ακολουθήσουν μικρότερη διαδρομή μέχρι το εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου).

Δηλώσεις συμμετοχής : - στην δανειστική βιβλιοθήκη Νεολαίας Γαλάτιστας κάθε Τετάρτη 17:30 με 19:00,

- στους συλλόγους : Α. Σ. Ανθεμους, Α. Ο. Γαλάτιστας, Α. Σ. Fightclub και Αλκή και στα γραφεία του συλλόγου ΑΓΑΠΗ στον Πολύγυρο.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα