Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη με υψηλόβαθμα στελέχη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας

Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη, Γιάννη Γιώργου πραγματοποιήθηκε στον Πολύγυρο με υψηλόβαθμα στελέχη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βορείου Ελλάδος και Χαλκιδικής.

 

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν ο υποστράτηγος κ. Βαρσάμης Σπυρίδων - Συντονιστής επιχειρήσεων Βορείου Ελλάδος με έδρα τη Θεσσαλονίκη, ο Διοικητής της  Π.Υ Χαλκιδικής κ. Δημήτριος Καρασαββίδης και ο Υποδιοικητής της Π.Υ Χαλκιδικής κ. Αριστείδης Κατιρτζίδης, οι οποίοι αφού συνεχάρησαν τον κ. Γιώργο για την επανεκλογή του στην Περιφερειακή Ενότητα Χαλκιδικής, τον ενημέρωσαν για θέματα υπηρεσιακής ετοιμότητας της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας εν όψει της αντιπυρικής περιόδου 2019.

Επίσης συζητήθηκαν τρόποι πρόληψης των κινδύνων πυρκαγιάς από την τοπική αυτοδιοίκηση και ενημέρωσης των πολιτών για την αποφυγή των κινδύνων.

Και οι δύο πλευρές συμφώνησαν ότι θα είναι σε συνεχή επικοινωνία και ετοιμότητα, όπως άλλωστε πάντα πράττουν και ότι θα ακολουθήσουν παρόμοιες συναντήσεις καθ όλη τη διάρκεια της αντιπυρικής περιόδου.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα