Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Νέα παράταση στο Κτηματολόγιο για τη Χαλκιδική

Δόθηκε σήμερα από το "Ελληνικό Κτηματολόγιο" η τελευταία παράταση προθεσμίας υποβολής δηλώσεων ιδιοκτησίας σε διάφορες Περιφερειακές Ενότητες, μεταξύ των οποίων και στη Χαλκιδική. 

 

Έτσι, παρατείνεται μέχρι την 15η Ιουλίου 2019, μετά από απόφαση του Ελληνικού Κτηματολογίου, η προθεσμία υποβολής δηλώσεων ιδιοκτησίας για τους κατοίκους εσωτερικού, όπως αναφέρονται αναλυτικά πιο κάτω. Όσοι έχουν ακίνητη περιουσία στις εν λόγω περιοχές καλούνται να υποβάλουν δήλωση της ακίνητης περιουσίας τους στο Γραφείο Κτηματογράφησης της περιοχής που βρίσκεται το ακίνητό τους ή και ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας www.ktimatologio.gr.

 

 

Όσοι διαμένουν στη Θεσσαλονίκη και έχουν ακίνητα στη Χαλκιδική μπορούν να εξυπηρετηθούν και στο Γραφείο Κτηματογράφησης Θεσσαλονίκης (Σαράφη 48Β – Φοίνικας).

 

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΚΤΗΜΑΤΟΓΡΑΦΗΣΗΣ:

 

Πολύγυρος: Μακεδονίας και 22ας Απριλίου, ΤΚ 63100

Τηλέφωνο: 801 4000 100 και 231 600 5400 Mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ιστοσελίδα: www.kthma.gr

Ωράριο λειτουργίας:

Δεύτερα, Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή 8:00 με 16:00 και Τετάρτη 8:00 με 20:00


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα