Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Συνάντηση της ΔΗΜ.Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας Ν. Προποντίδας

Ευρεία σύσκεψη της ΔΗΜ.Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας Ν. Προποντίδας πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα συμβουλίων του δημοτικού καταστήματος Νέας Τρίγλιας, παρουσία του προέδρου της ΝΟΔΕ, Απόστολου Τζιρίτη και μελών της ΝΟΔΕ Χαλκιδικής, του προέδρου ΟΝΝΕΔ Χαλκιδικής, Νίκου Χατζηαλέξη, και του μέλους του Μητρώου Στελεχών της Νέας Δημοκρατίας, Ελευθερίας Χατζησταματίου.

 

Στην συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στην στελέχωση των εκλογικών αντιπροσώπων στις εκλογές της 7ης Ιουλίου, η σύσταση γραφείου τύπου της ΝΟΔΕ και η άμεση κινητοποίηση της Επιτροπής αγώνα Χαλκιδικής. 

 

Μεταξύ άλλων συζητήθηκε και ελήφθη η απόφαση λειτουργίας γραφείου της ΔΗΜ.Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας Ν. Προποντίδας στα Νέα Μουδανιά, σε έναν ιδιαίτερα καλαίσθητο και λειτουργικό χώρο στο εμπορικό κέντρο. 

 

Το γραφείο θα είναι ανοικτό καθ’ όλη τη διάρκεια του προεκλογικού αγώνα με έντυπο υλικό για το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας και θα αποτελέσει χώρο συνάντησης των μελών και φίλων του κόμματος. 

 

Σε δήλωσή του ο πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας Ν. Προποντίδας, Χρήστος Γεροχρήστος ανέφερε: 

«Είμαι ευτυχής που άλλη μία συνάντηση είχε ως αποτέλεσμα να ληφθούν σοβαρές αποφάσεις που αφορούν τη Νέα Δημοκρατία και ιδιαίτερα τώρα παραμονές εθνικών εκλογών. Η συνεργασία με την ΝΟ.Δ.Ε. Χαλκιδικής είναι άψογη και οφείλω γι’ αυτό να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον πρόεδρο κύριο Απόστολο Τζιρίτη που είναι πάντα παρών στο κάλεσμά μας. Ελπίζω η συνάντηση αυτή να είναι η αφετηρία μίας καλής προεκλογικής περιόδου και μίας νικηφόρας κατάληξης για το κόμμα της Ν.Δ. 

  Στις 7 Ιουλίου εμείς ως ΔΗΜ.Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας Ν. Προποντίδας θα είμαστε κοντά και στους πέντε υποψήφιους με οποίες δυνάμεις διαθέτουμε, χωρίς προσωπικές προτιμήσεις ή συμπάθειες.

Εμάς μας ενδιαφέρει αποκλειστικά και μόνο το καλό του κόμματος και η νίκη στις επερχόμενες εκλογές.»

Η επόμενη συνάντηση θα γίνει δέκα ημέρες πριν τις εθνικές εκλογές στο νέο γραφείο στο εμπορικό κέντρο Μουδανιών.

 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα