Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Παρουσίαση των υποψηφίων βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία Χαλκιδικής

Τους υποψηφίους βουλευτές για τις εκλογές της 7ης Ιουλίου, παρουσίασε στον Πολύγυρο ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, παρουσία μελών και φίλων από όλη τη Χαλκιδική.

 

Κατά την παρουσίαση, ο Συντονιστής της Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Χαλκιδικής Στέλιος Παπαματθαίου, αναφέρθηκε τόσο στα πεπραγμένα της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, όσο και στο διακύβευμα των επερχόμενων εθνικών εκλογών και τόνισε ιδιαίτερα την ανάγκη συστράτευσης όχι μόνο των μελών του κόμματος, αλλά και των φίλων και των υποστηρικτών του, που απαρτίζουν την Προοδευτική Συμμαχία στο νομό.

 

Οι υποψήφιοι: Ιγγλέζη Κατερίνα, Μάλαμα Κυριακή, Πάνος Μάκης, Σακκάς Χρήστος και Τόσκας Λάζαρος, στις τοποθετήσεις τους αναφέρθηκαν σε όλα αυτά που αντιμετώπισε ο ΣΥΡΙΖΑ κατά την διακυβέρνηση της χώρας, την κρισιμότητα των εκλογών της 7ης Ιουλίου και την ισχυρή θέλησή τους να δώσουν αυτόν τον αγώνα προς όφελος των πολλών της Ελληνικής κοινωνίας, για τις επόμενες 20 ημέρες, απευθυνόμενοι σε όλους τους πολίτες της Χαλκιδικής.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα