Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Οι πρώτες δηλώσεις υποψηφίων βουλευτών της ΝΔ στη Χαλκιδική

Το μεσημέρι ανακοινώθηκαν και επισήμως οι υποψήφιοι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας και οι υποψήφιοι στη Χαλκιδική, ρίχτηκαν στην προεκλογική μάχη.

 

Ο Γιώργος Βαγιωνάς, παλιός στις εκλογικές αναμετρήσεις κάνει σήμερα κάλεσμα σε όσους θέλουν να βρεθούν δίπλα του, ως εθελοντές στην προεκλογική εκστρατεία. "Απομένει λιγότερο από ένας μήνας μέχρι τις κάλπες. Περιμένω για μια ακόμη φορά φίλες και φίλους που το επιθυμούν, να δώσουν το "παρών"! Θα χαρώ να σε έχω δίπλα μου ως εθελοντή στη γιορτή της Δημοκρατίας" αναφέρει ο βουλευτής και παρακινεί τους ενδιαφερόμενους να του στείλουν e-mail. 

 

Ο Γρηγόρης Τάσιος, ήταν υποψήφιος Ευρωβουλευτής το 2014. Σήμερα μαζί με τις άλλες ιδιότητές του στον τουρισμό, είναι πλέον και υποψήφιος βουλευτής με τη ΝΔ. Ο ίδιος αναφέρει:

"Είναι για μένα μεγάλη τιμή και ευθύνη να είμαι υποψήφιος βουλευτής Χαλκιδικής με τη ΝΔ. Αποδέχθηκα με χαρά την πρόσκληση να είμαι στην πρώτη γραμμή του αγώνα του Κυριάκου Μητσοτάκη, για να ξημερώσει μια πιο φωτεινή μέρα και στην Ελλάδα και στη Χαλκιδική. Η ζωή μου είναι η Χαλκιδική. Είμαι ένας από σας. Ξέρετε πως η φωνή μου είναι η δική σας φωνή. Μαζί, ενωμένοι μπορούμε να ξεκινήσουμε το ταξίδι της ανάπτυξης στον τόπο μας, με οφέλη για όλους. Ανάμεσα στο χθες και στο αύριο έχουμε επιλογή. Δυνατή επιλογή για τη Χαλκιδική!»

 

Η Ελευθερία Χατζησταματίου Λεμονιάδου είναι η μία από τις δύο γυναίκες που πλαισιώνουν το ψηφοδέλτιο του κόμματος στο νομό. Η κ. Χατζησταματίου αναφέρει: 

"Με ιδιαίτερη χαρά και τιμή αποδέχθηκα την πρόταση της νέας Δημοκρατίας να είμαι υποψήφια Βουλευτής στις επερχόμενες εκλογές της 7ης Ιουλίου. Σαν γνήσιο τέκνο και υποστηρίκτρια του κόμματος απ’ όποια θέση κι αν μου ζητήθηκε, αποδέχτηκα την πρόταση, γιατί θα ήθελα να προσφέρω με όποιες δυνάμεις διαθέτω για το καλό της παράταξης αλλά κυρίως του τόπου που αγαπώ, την Χαλκιδική.  Ελπίζω ότι και με την δική σας συμπαράσταση και στήριξη να μπορέσω και εγώ να δώσω μαζί με τους άλλους εκλεκτούς συνυποψηφίους μου τον καλύτερο εαυτό μου, για να μπορέσει επιτέλους ο τόπος και η χώρα μας να πάει μπροστά, μετά από περίπου πέντε χαμένα χρόνια διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ. Ευχαριστώ θερμά για άλλη μία φορά τη Νέα Δημοκρατία για την τιμή που μου έκανε και ελπίζω να φανώ αντάξια της εμπιστοσύνης της και της εμπιστοσύνης σας".

 

Ο Ευθύμης Καρανάσιος αναφέρει:

"Με αίσθημα τιμής και απεριόριστης ευθύνης σας ανακοινώνω πως επιλέχθηκα από τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη Νέα Δημοκρατία, ώστε να στελεχώσω για μια ακόμη φορά το ψηφοδέλτιο του νομού Χαλκιδικής. Ήρθε η ώρα να πάμε πολλά βήματα μπροστά την Χαλκιδική μας. Σας καλώ σε αυτόν τον δύσκολο και συνάμα όμορφο αγώνα να σταθείτε δίπλα μου. Μόνο με την στήριξη και βοήθεια όλων μας θα πάει η Χαλκιδική μπροστά"


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα