Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Ο Θ. Τσαουρέλος υποψήφιος βουλευτής Χαλκιδικής με την Ένωση Κεντρώων

Ο Θεόδωρος Τσαουρέλος είναι υποψήφιος Βουλευτής Χαλκιδικής στις επικείμενες εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου 2019,με το κόμμα της ΕΝΩΣΗΣ ΚΕΝΤΡΩΩΝ του Βασίλη Λεβέντη.

 

Ο ίδιος αναφέρει: "Οι θέσεις της Ε.Κ για τα θέματα που ταλανίζουν την πατρίδα μας,την καθημερινότητα αλλά και ο ''ξεκάθαρος Λόγος'' του προέδρου της, ήταν το εφαλτήριο στην θετική απόφασή μου.

Η ενασχόλησή μου με τα κοινά εδώ και 25 χρόνια μέσα από συλλογικά όργανα ή μεμονωμένα,είτε σαν αιρετός είτε σαν ενεργός πολίτης,σε τοπικό ,περιφερειακό και εθνικό επίπεδο,μου δίνουν το δικαίωμα να ανταποκριθώ στο κάλεσμα για επιπλέον αγώνες στο πολιτικό προσκήνιο. Δεν είναι μιά απλή πρόσκληση που με τιμά ιδιαιτέρως αλλά μια πρόκληση που με γεμίζει ευθύνη.

Η κατάργηση της εξουσίας του δικομματισμού και των ''λίγων'' που λυμαίνονται τη χώρα και τη ζωή όλων μας είναι για μένα πλέον μονόδρομος.

Σας διαβεβαιώνω από καρδιάς, ότι θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνη σας και των στόχων μας.

Δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια εφησυχασμού, είναι πλέον απαίτηση να αντισταθούμε όλοι για ένα καλύτερο αύριο,για τη χώρα μας κ΄το μέλλον που αξίζει στα παιδιά μας.

''Στο χέρι μας είναι'' να γίνει πράξη!!"


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα