Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Αγρότες της Γαλάτιστας ενισχύουν το μπλόκο στα Πράσινα Φανάρια -Τρακτέρ στις πλατείες Αγ.Μάμα & Τρίγλιας -VIDEO-

Με κομβόι δεκάδων τρακτέρ και κόρνες έφθασαν οι αγρότες της Γαλάτιστας το μεσημέρι στα «Πράσινα φανάρια» προκειμένου να ενισχύσουν το μπλόκο των αγροτών Χαλκιδικής και Θεσσαλονίκης. 

Η  διασταύρωση στα «Πράσινα φανάρια», πριν από το αεροδρόμιο «Μακεδονία»  είναι από χθες κλειστή και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας. Σήμερα η δύναμη των τρακτέρ ενισχύθηκε και από αγρότες της Θέρμης.

 

Από την λεωφόρο Μουδανιών περνούν όσοι θέλουν να φτάσουν στο αεροδρόμιο, καθώς ο κόμβος αεροδρομίου είναι ανοιχτός. Πάντως εκεί σχηματίζονται ουρές αυτοκινήτων, αφού οι οδηγοί αναγκάζονται να περάσουν από ‘κεί, λόγω του μπλόκου.

Στο μεταξύ, οι αγρότες της Τρίγλιας και του Αγίου Μάμαντος παρέταξαν τα τρακτέρ τους στις πλατείες των χωριών τους. Τις επόμενες μέρες θα αποφασίσουν αν θα τα μεταφέρουν οι μεν αγρότες του Αγίου Μάμαντος επί της επαρχιακή οδού Σιθωνίας, οι δε της Τρίγλιας επί της εθνικής οδού Μουδανιών. 

Κλειστή μέχρι και αύριο αποφάσισαν να κρατήσουν την εθνική οδό Θεσσαλονίκης - Ευζώνων, αγρότες και κτηνοτρόφοι από περιοχές της Κεντρικής Μακεδονίας, οι οποίοι έστησαν μπλόκο στο μεθοριακό σταθμό, στα σύνορα Ελλάδας - ΠΓΔΜ και αύριο στις 6 το απόγευμα θα πραγματοποιήσουν γενική συνέλευση για να καθορίσουν τις επόμενες κινήσεις τους.

halkidikinews.gr


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα