Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Ο υπουργός Οικονομίας & Ανάπτυξης Δ. Παπαδημητρίου επισκέπτεται τη Χαλκιδική

UPDATE:  Με ανακοίνωσή της η ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ Χαλκιδικής ενημέρωσε τα τοπικά ΜΜΕ την Πέμπτη το μεσημέρι ότι λόγω της αναγκαίας παρουσίας του υπ. Οικονομίας & Ανάπτυξης Δ. Παπαδημητρίου στην Αθήνα, η προγραμματισμένη επίσκεψη του στην Χαλκιδική την Παρασκευή 3/2/2017, οι συναντήσεις του με φορείς και η εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ Χαλκιδικής αναβάλλονται μέχρι νεωτέρας. 

 

Τη Χαλκιδική επισκέπτεται την Παρασκευή 3/2 ο υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, Δημήτρης Παπαδημητρίου, προσκεκλημένος της ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ Χαλκιδικής με αφορμή τη συμπλήρωση 2 χρόνων της διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ.

 

 Ο κ.Παπαδημητρίου θα μιλήσει σε εκδήλωση με θέμα "Η πορεία της οικονομίας και οι προοπτικές για τη χώρα και τους πολίτες" στις 7 το απόγευμα στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Πολυγύρου. 

Ο υπουργός θα βρίσκεται από το πρωί στη Χαλκιδική όπου θα έχει σειρά επαφών με παραγωγικούς φορείς και εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.  Θα επισκεφθεί το δήμο Αριστοτέλη όπου θα έχει συνάντηση με το δήμαρχο και το δημοτικό συμβούλιο στην Ιερισσό. Αργότερα θα πραγματοποιηθεί κοινή συνάντηση στον Πολύγυρο με το Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής, με το  Δ.Σ. Εμπορικών Συλλόγων Χαλκιδικής και τις Ενώσεις του τουριστικού κλάδου (ξενοδοχείων - ενοικιαζομένων δωματίων - κάμπιγκ). 

 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα