Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Ορκωμοσία της Δημοτικής Αρχής Πολυγύρου -ΦΩΤΟ-

Η τελετή ορκωμοσίας του δημάρχου Πολυγύρου, Αστέριου Ζωγράφου, του νέου δημοτικού συμβουλίου και των συμβούλων των Κοινοτήτων πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι στο Κλειστό Δημοτικό Θέατρο Πολυγύρου.

Στην ορκωμοσία της νέας δημοτικής αρχής τέλεσε ο Μητροπολίτες Κασσανδρείας, κ.κ. Νικόδημος και παρέστη και ο Μητροπολίτης Ιερισσού, Αγίου Όρους και Αρδαμερίου κ.κ. Θεόκλητος.


Στην τελετή παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων οι βουλευτές Χαλκιδικής, Γιώργος Βαγιωνάς και Απόστολος Πάνας, ο Διευθυντής Αστυνομίας Χαλκιδικής, Ταξίαρχος Γεώργιος Παπαδόπουλος, ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Αριστοτέλη, Στέλιος Βαλιάνος και εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων. 

 

"Συγχαίρω θερμά τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, τους συμβούλους των Κοινοτήτων και εύχομαι σε όλους κάθε επιτυχία στο έργο και στην αποστολή που αναλαμβάνουν. Από την πλευρά μας, ως νέα Δημοτική Αρχή, δεσμευόμαστε πως θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατό, ώστε να είμαστε πιστοί στις δεσμεύσεις μας που αναλάβαμε απέναντι στους δημότες και να έχουμε μια τετραετία, δημιουργική και παραγωγική"ανέφερε στην ομιλία του ο Αστέριος Ζωγράρος. 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα