Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Η γαλλική γαστρονομική έκθεση Festivitas ανακαλύπτει την Ανατολική Χαλκιδική

Ο διευθυντής της γαστρονομικής έκθεση Festivistas της Μιλούζης Daniel Fechting, ξεναγήθηκε τις μέρες αυτές στους τοπικούς μας αμπελώνες και στα νεοφυή οινοποιεία της Μεγάλης Παναγίας και τoυ Ξηροπόταμου. Στη συνέχεια δοκίμασε όλα τα προϊόντα της Αρναίας, μέσα από τα πιάτα του chef Δημήτρη Πολύζου!

 

Η επιλογή και ο λόγος της παρέμβασης μόνο τυχαίοι δεν είναι.

 

Στα τέλη Ιουνίου «Οι Πόλεις του Μεγαλέξανδρου», σε συνεργασία με το τουριστικό γραφείο YALOS TOURS, υποδέχθηκαν στη μακεδονική γη τη δημοσιογράφο Ursula Laurent, τα τέσσερα (4) άρθρα της οποίας προετοιμάζονται και αναμένεται να δημοσιευθούν στην εβδομαδιαία εφημερίδα υψηλής κυκλοφορίας L’Alsace τον επόμενο χειμώνα.

 

Η δε τοποθέτηση απευθείας πτήσης της Easy Jet από τη Μιλούζη προς τη Θεσσαλονίκη αλλά και η πρόθεση του YALOS TOURS να ενισχύσει τη συνεργασία του με περιοχές της Μακεδονίας, μας γεμίζουν με την ελπίδα ότι θα λάβουμε ικανοποιητικό κομμάτι της γαλλικής πίτας.

 

Στη συνέχεια θα επισκεφθεί τις μυδοκαλλιέργειες της Ολυμπιάδας και γευματίσει «θαλασσινά» στο Στρυμωνικό Κόλπο!


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα