Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Στη Χαλκιδική η Γενική Συνέλευση της Κεντρικής Ένωσης των Επιμελητηρίων Ελλάδος

Την άνοιξη του 2021, το Επιμελητήριο της Χαλκιδικής θα αναλάβει την διοργάνωση της Γενικής Συνέλευσης της Κεντρικής Ένωσης των Επιμελητηρίων της Ελλάδος (ΚΕΕΕ).

 

Η απόφαση αυτή λήφθηκε ομόφωνα από τα μέλη της Γενικής Συνέλευσης των Επιμελητηρίων που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο της 84ης ΔΕΘ. Ανάλογο αίτημα είχε προηγηθεί από τη διοίκηση του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής για τη διοργάνωση της ΓΣ το 2021 , ενόψει συμπλήρωσης των τριάντα χρόνων λειτουργίας του από την ίδρυσή του που έγινε το 1991.

 

Τις ημέρες της διοργάνωσης της ΓΣ της Κεντρικής Ένωσης των Επιμελητηρίων της Ελλάδος (ΚΕΕΕ), η καρδιά της επιχειρηματικής ζωής της χώρας θα χτυπά εδώ , στην Χαλκιδική μας, όπου οι πρόεδροι και από τα 59 Επιμελητήρια της χώρας μας που εκπροσωπούν περισσότερες από 1.000.000 επιχειρήσεις, θα λάβουν μέρος στις εργασίες της Γενικής Συνέλευσης.

 

Κατά τη διάρκεια των τριήμερων εργασιών της ΓΣ και της παραμονής των εκπροσώπων στη Χαλκιδική, θα διοργανωθούν εκδηλώσεις προβολής της Χαλκιδικής, προώθησης των προϊόντων και των υπηρεσιών της, ενώ ταυτόχρονα θα δοθεί η δυνατότητα στους συμμετέχοντες να ξεναγηθούν στα αρχαιολογικά μνημεία και αξιοθέατα της περιοχής μας, να γνωρίσουν και να γευτούν τα μοναδικά παραδοσιακά εδέσματά της.

Την άνοιξη του 2021, η Χαλκιδική μας θα ταξιδέψει σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα