Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Ξεκινά η απορρόφηση του κατασκευαστικού κλάδου της Πόρτο Καρράς

Το "πράσινο φως” για την έναρξη των διαδικασιών απορρόφησης του κατασκευαστικού κλάδου της εταιρείας Πόρτο Καρράς, στο πλαίσιο κοινής διάσπασης της τελευταίας, έδωσε σήμερα το διοικητικό συμβούλιο της Τεχνικής Ολυμπιακής, σε συνέχεια της από 11.09.2019 απόφασης της Γενικής Συνέλευσης.

 

Ειδικότερα, η Πόρτο Καρράς πρόκειται να διασπαστεί σε δύο τμήματα, το ένα τμήμα της οποίας (κατασκευαστικός κλάδος) θα απορροφηθεί από την Τεχνική Ολυμπιακή και το έτερο τμήμα (ήτοι οι κλάδοι παροχής ξενοδοχειακών υπηρεσιών, διαχείρισης ακίνητης περιουσίας, δραστηριότητες ελλιμενισμού, καζίνο κ.λπ., πλην τoυ κατασκευαστικού κλάδου) θα μεταβιβαστεί σε νέα υπό σύσταση εταιρεία.

 

Αντίστοιχη απόφαση ελήφθηκε και από το διοικητικό συμβούλιο της Πόρτο Καρράς.

 

Σύμφωνα με την Τεχνική Ολυμπιακή, η ως άνω διάσπαση αναμένεται να συμβάλει στην καλύτερη αξιοποίηση των περιουσιακών στοιχείων της εταιρείας και της Πόρτο Καρράς Α.Ε.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα