Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Η δήμαρχος Κασσάνδρας σε συναντήσεις με κυβερνητικά στελέχη

Ζητήματα που απασχολούν τον δήμο Κασσάνδρας είχε την ευκαιρία να συζητήσει με κυβερνητικά στελέχη η δήμαρχος Κασσάνδρας, Αναστασία Χαλκιά, σε σειρά επισκέψεων που είχε σε υπουργεία στην Αθήνα.

 

Η κ. Χαλκιά συναντήθηκε με τον  υφυπουργό Ανάπτυξης & Επενδύσεων, Γιάννη Τσακίρη, τον εκπρόσωπο της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων, Ιωάννη Καλτσά, , τον Επικεφαλής της Ελληνικής Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα, Γεώργιο Μαρκοπουλιώτη,, ενώ επισκέφτηκε τα γραφεία του ΕΟΤ και είχε συνάντηση με τον υπουργό Τουρισμού Χάρη Θεοχάρη και την Πρόεδρο του ΕΟΤ Άντζελα Γκερέκου.

 

Σειρά αιτημάτων για την ασφάλεια στην Κασσάνδρα έθεσε η δήμαρχος στη συνάντηση που είχε με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοϊδη. Η κ. Χαλκιά ζήτησε τη στελέχωση με άτομα και οχήματα του Α.Τ. Κασσάνδρειας και τη δημιουργία ομάδας ΔΙΑΣ. Τη δήμαρχο Κασσάνδρας Αναστασία Χαλκιά συνόδευε ο αντιδήμαρχος Έργων και Υποδομών Βασίλης Στακινός

 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα