Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Πορεία διαμαρτυρίας των μαθητών του Λυκείου Αγ. Νικολάου -VIDEO/ΦΩΤΟ-

Οι μαθητές του Γυμνασίου και Λυκείου Αγίου Νικολάου πραγματοποίησαν το πρωί πορεία διαμαρτυρίας στη Νικήτη που κατέληξε στο δημαρχείο Σιθωνίας.

Οι μαθητές με πανό και συνθήματα δήλωσαν ότι θα συνεχίσουν την κατάληψη του σχολείου, μέχρι η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης να ενισχύσει το σχολείο με καθηγητές. 

Οι μαθητές ζητούν την συμπλήρωση των κενών ωρών  μαθηματικών, καθώς σήμερα υπάρχει έλλειμμα 48 ωρών και  και για τις ώρες Αισθητικής Αγωγής για τα μαθήματα επιλογής ( 6 ώρες για το Γυμνάσιο και 2 για το λύκειο)  και 6 ώρες Φυσική για το Γυμνάσιο, ουδέποτε έχει φτάσει καθηγητής στο σχολείο, καθώς καλύπτονται κενά πιο κοντινών στη Θεσσαλονίκη σχολείων.

Οι μαθητές είχαν συνάντηση με τον δήμαρχο Σιθωνίας, Κυπαρίσση Ντέμπλα, στον οποίο γνωστοποίησαν τα αιτήματά τους και συζήτησαν μαζί του τα προβλήματα του σχολείου.

 

 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα