Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Η Δήμαρχος Κασσάνδρας συναντήθηκε με τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων

Με τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων κ.κ.Θεόφιλο Γ΄συναντήθηκε η Δήμαρχος Κασσάνδρας Αναστασία Χαλκιά κατά την πρόσφατη επίσκεψή της στο Ισραήλ. 

 

Η Δήμαρχος έτυχε θερμής υποδοχής από τον κ.κ. Θεόφιλο και ενημερώθηκε για το επίπονο και δύσκολο έργο που επιτελεί το Πατριαρχείο συνδράμοντας στη διατήρηση του Χριστιανισμού της Ορθοδοξίας και τη διακονία του Χριστεπώνυμου ποιμνίου.

Η Δήμαρχος, συναισθανόμενη την τιμή αλλά και την ευθύνη της συνάντησης έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Αισθάνομαι εκ μέρους των συνδημοτών μας, τιμή και ευλογία γι'αυτή την εξαιρετική συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σε κλίμα Αγάπης και βαθιάς εκτίμησης.Η συνάντηση μας αυτή αποτελεί την απαρχή μιας στενής σχέσης που ξεκινά με αγαθά κίνητρα και από τις δύο πλευρές για την αλληλοϋποστήριξη του ιερού έργου διακονίας του Ανθρώπου».

Απευθυνόμενη στον Πατριάρχη με τη σειρά της τον προσκάλεσε επίσημα ως πρώτη δημότης της Κασσάνδρας, τονίζοντας ότι η παρουσία του θα αποτελέσει μοναδική ευκαιρία για τους πιστούς καθώς μεγάλη τιμή και ευλογία για την περιοχή.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα