Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Στην Έκθεση Τουρισμού του Αμβούργου συμμετέχει το Επιμελητήριο

 Το Επιμελητήριο Χαλκιδικής συνεχίζοντας την προσπάθειά του για την προβολή και προώθηση της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων μελών του, θα λάβει μέρος στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού REISEN HAMBURG, που θα πραγματοποιηθεί από τις 5 έως τις 9 Φεβρουαρίου 2020 στο Αμβούργο της Γερμανίας, στο Ελληνικό Εθνικό Περίπτερο, που διοργανώνει το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο.



Η REISEN HAMBURG είναι μία δυναμικά ανερχόμενη Έκθεση που απευθύνεται σε επαγγελματίες του τουρισμού και αφορά διάφορες μορφές εναλλακτικού τουρισμού.



Στην έκθεση REISEN HAMBURG προβάλλονται μεταξύ άλλων κέντρα χαλάρωσης και ευεξίας spa, camping, ξενοδοχεία και καταλύματα, δραστηριότητες αναψυχής, Εθνικοί Οργανισμοί Τουρισμού, ειδικές εκδόσεις ταξιδιωτικού περιεχομένου, ταξιδιωτικά πρακτορεία, υπηρεσίες μεταφοράς, πακέτα city-break, φυσιολατρικός τουρισμός, τοπική γαστρονομία, καταστήματα, αγροτικά προϊόντα, καλλιτεχνικά και τουριστικά είδη, βιομηχανίες-βιοτεχνίες κλπ.



Το Επιμελητήριο Χαλκιδικής θα συμμετέχει στο Ελληνικό Εθνικό Περίπτερο με ομαδικό stand 18 τ.μ. με στόχο την προώθηση του εναλλακτικού τουρισμού της Χαλκιδικής με τη διανομή τουριστικού υλικού και δίνει την ευκαιρία σε 4 επιχειρήσεις - μέλη του να κάνουν γνωστά τα τοπικά προϊόντα τους στο διεθνή χώρο και να επιδιώξουν την εξασφάλιση νέων συνεργασιών και την προσέλκυση περισσότερων πελατών.


Το κόστος της συμμετοχής των επιχειρήσεων στο περίπτερο καλύπτεται από το Επιμελητήριο Χαλκιδικής και περιλαμβάνει: infodesk, ατομικό τραπέζι συναντήσεων με καρέκλες, γραφικά, φωτισμός, αποθήκη, διοργάνωση Β2Β συναντήσεων.
Στην έκθεση επιτρέπεται η λιανική πώληση προϊόντων.



Για τη συμμετοχή των επιχειρήσεων επιθυμητή είναι η γνώση της γερμανικής γλώσσας.

Οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις πρέπει να αποστείλουν συμπληρωμένη την Αίτηση Συμμετοχής, η οποία βρίσκεται αναρτημένη στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου έως την Παρασκευή 15/11/2019, στο fax: 2371021355 ή στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Θα επιλεγούν να συμμετέχουν οι πρώτες επιχειρήσεις από τέσσερις διαφορετικές κατηγορίες προϊόντων του Νομού που θα δηλώσουν εγκαίρως συμμετοχή.

Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής: 2371024200 – 24300 και στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., υπεύθυνη κ. Γεωργία Τζηρίτη.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα