Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Προχωρούν οι εργασίες ολοκλήρωσης του Γηροκομείου Πολυγύρου -ΦΩΤΟ-

Μπορεί το Γηροκομείο Πολυγύρου εδώ και 20 χρόνια να ήταν ένα άπιαστο όνειρο για τους Πολυγυρινούς και όλοι να το θυμούνται να παραμένει έρημο με τα τούβλα, σήμερα όμως οι εργασίες από το Δήμο Πολυγύρου έχουν προχωρήσει σημαντικά.

Η όψη του κτιρίου δε θυμίζει σε τίποτα τις εικόνες εγκατάλειψης των περασμένων ετών. Έχουν ολοκληρωθεί ο σοβάδες, στην εξωτερική πλευρά του κτιρίου έχουν ολοκληρωθεί οι λεπτομέρειες με την πέτρα και έχουν τοποθετηθεί και τα κουφώματα. 

Η δημοτική αρχή Πολυγύρου πέτυχε να χρηματοδοτηθεί η ολοκλήρωση και λειτουργία του με το ποσό των 3.143.000 ευρώ.  Δημοπρατήθηκε άμεσα κι αφού ξεπεράσθηκαν κι οι δομικές του δυσκολίες ξεκίνησαν οι εργασίες ολοκλήρωσης και παράδοσης τόσο του κτιρίου όσο και του περιβάλλοντα χώρου, το οποίο θα εξυπηρετεί τις ανάγκες όλου του Δήμου Πολυγύρου.

 

Στόχος της δημοτικής αρχής είναι στο Γηροκομείο να λειτουργούν πλήρως ιατρεία, φυσιοθεραπευτήριο, χώροι ψυχαγωγίας και κάθε άλλη δραστηριότητα που θα ωφελήσει τα μέλη του.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα