Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Ο δήμαρχος Ν.Προποντίδας για τις καταστροφές στο ΕΠΑΛ Μουδανιών

Οι βανδαλισμοί των καταληψιών στο ΕΠΑΛ των Ν. Μουδανιών έχει προκαλέσει την κοινή γνώμη όχι μόνο στα Ν. Μουδανιά αλλά σε όλη τη Χαλκιδική. Λιγοστά άτομα που συμμετείχαν στην κατάληψη κατάφεραν να καταστρέψουν το κτίριο και τον εξοπλισμό του με αποτέλεσμα να μην είναι δυνατόν να λειτουργήσει το σχολείο

 

Ο δήμαρχος Ν. Μουδανιών, Μανώλης Καρράς επισκέφθηκε το ΕΠΑΛ Μουδανιών και είδε από κοντά το μέγεθος των καταστροφών. Σήμερα σε δήλωσή του αναφέρει τα εξής:

 

"Εκφράζω τη βαθιά μου θλίψη για τις τεράστιες ζημίες που γι' ακόμη μια φορά προκλήθηκαν κατά τη διάρκεια κατάληψης του ΕΠΑΛ Ν. Μουδανιών. Νιώθω, επίσης, απογοητευμένος, που η κατάσταση δε δείχνει κάθε χρόνο να αλλάζει.

Το σχολικό κτίριο έχει υποστεί εκτεταμένες ζημίες, τις οποίες ο δήμος θα καταγράψει και στη συνέχεια θα προχωρήσει σε μελέτη για ολοκληρωμένη αποκατάσταση. Ωστόσο, το θέμα δεν είναι αυτό. Είναι πολύ σοβαρότερο.

Πέρα από το κόστος των ζημιών, υπάρχει ο μεγάλος προβληματισμός όλων για την παντελή αδιαφορία και την έλλειψη σεβασμού της δημόσιας περιουσίας, της περιουσίας όλων μας.

Η διαφωνία ή η διαμαρτυρία ή η διεκδίκηση δεν μπορεί και δεν πρέπει να εκδηλώνεται με εικόνες καταστροφής. Νομίζω πως όλες και όλοι σήμερα νιώθετε τα ίδια συναισθήματα μ΄ εμένα. Ας ευχηθούμε κι ας ελπίσουμε να είναι η τελευταία φορά." 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα