Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Καθαρισμός στην Καλλιθέα και αποκατάσταση ζημιών στο Παλιούρι

Εργασίες καθαρισμού των κοινόχρηστων χώρων της Καλλιθέας ξεκίνησαν συνεργεία καθαριότητας του Δήμου Κασσάνδρας προκειμένου να είναι όλα έτοιμα ενόψει εορτασμού του Πολιούχου Αγίου Νικολάου.

Από νωρίς το πρωί τα συνεργεία καθάριζαν το κεντρικό πάρκο απομακρύνοντας κλαδιά και απορρίμματα και αποκαθιστώντας την εικόνα του. Οι εργασίες θα συνεχιστούν και τις επόμενες ημέρες.

Την ίδια στιγμή σήμερα,συνεργεία του Δήμου αποκαθιστούσαν βλάβες που προξένησε το φαινόμενο "Γηρυόνης"στο Παλιούρι καθώς δρόμοι είχαν γίνει απροσπέλαστοι.

Η δήμαρχος Κασσάνδρας Αναστασία Χαλκιά δήλωσε:"Φροντίζουμε για την αποκατάσταση των ζημιών πάντα με σκοπό να διευκολύνουμε την καθημερινότητα των δημοτών και δίνουμε όλες μας τις δυνάμεις για να βελτιώσουμε το συντομότερο δυνατό τις υποδομές της περιοχής μας. Οι πολίτες πρέπει να διαβιούν σε καθαρό περιβάλλον και ο ρόλος του Δήμου είναι να το εξασφαλίζει χωρίς να χάνει λεπτό".


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα