Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Αποκατάσταση καθίζησης οδοστρώματος Πευκοχωρίου - Αγίας Παρασκευής

Μεγάλη καθίζηση στο δρόμο σύνδεσης Πευκοχωρίου - Αγίας Παρασκευής αντιμετώπισαν με επιτυχία συνεργεία του Δήμου Κασσάνδρας και της Πολιτικής Προστασίας.

 

Το οδόστρωμα υποχώρησε σε μεγάλο βαθμό και η κυκλοφορία των οχημάτων ήταν αδύνατη. Η αποκατάσταση ολοκληρώθηκε μετά από πολλές ώρες συνεχούς εργασίας με στόχο ο δρόμος να δοθεί σε κυκλοφορία αυθημερόν.

 

Σημειωτέον ότι ο συγκεκριμένος δρόμος εξυπηρετεί καθημερινά πλήθος πολιτών και περιοίκων στην περιοχή οι οποίοι δεν έπρεπε να αποκλειστούν σε καμία περίπτωση.

Η δήμαρχος Κασσάνδρας Αναστασία Χαλκιά δήλωσε: "Η άμεση επέμβαση για την αποκατάσταση του δρόμου μου δίνει αφορμή να συγχαρώ όσους εργάστηκαν πυρετωδώς και αφορμή να διαβεβαιώσω τους δημότες ότι έχουμε θέσει σε προτεραιότητα την ασφάλειά τους και την ευχερή τους μετακίνηση όσο μεγάλο και αν είναι το πρόβλημα που προκύπτει. Είμαστε παρόντες και έτοιμοι να λύσουμε τα προβλήματα που προκύπτουν με δουλειά και υπευθυνότητα".


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα