Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Εθελοντική Αιμοδοσία Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Χαλκιδικής

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Χαλκιδικής  πραγματοποίησε την 7η διήμερη  Εθελοντική Αιμοδοσία την Τρίτη 03 και Τετάρτη 04  Δεκεμβρίου 2019, για λογαριασμό της Τράπεζας Αίματος της Ένωσης, σε συνεργασία με το Τμήμα Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Χαλκιδικής.

 

H συμμετοχή για μια ακόμη φορά ήταν αρκετά μεγάλη και σε συνδυασμό με την συχνή προσέλευση και μεμονωμένα των συναδέλφων αιμοδοτών στο Νοσοκομείο, έχουν καταστήσει την Τράπεζά μας σε μία από τις πιο ενεργές στο Νομό.

 

Το ΔΣ της Ένωσης ευχαριστεί από καρδιάς όλα τα μέλη της ,τόσο για  την διαρκή ανταπόκριση τους,  όσο και για την βοήθεια που προσφέρουν με αυτόν τον τρόπο σε πολλούς συνανθρώπους τους. Επίσης εκφράζει τις βαθύτατες ευχαριστίες  τόσο στο προσωπικό  όσο και στους γιατρούς της Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Χαλκιδικής για την άριστη συνεργασία, ανανεώνοντας το ραντεβού για την επόμενη φορά αφού:  Κάθε σταγόνα είναι χαμόγελο για αυτόν που το χρειάζεται.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα