Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Το ΕΠΑΛ Ν. Μουδανιών επισκέφθηκε η Υφυπουργός Παιδείας

Το ΕΠΑΛ Ν. Μουδανιών επισκέφθηκε σήμερα η Υφυπουργός Παιδείας, αρμόδια για θέματα Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης κα Σοφία Ζαχαράκη, προκειμένου να ενημερωθεί από κοντά για τις καταστροφές που σημειώθηκαν πρόσφατα στο κτίριο, όταν αυτό τελούσε υπό κατάληψη.

 

Στη συνάντηση παρέστησαν: η Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Β/θμιας Εκπαίδευσης του Δήμου κα Δέσποινα Ραμανδάνη και ο Γ.Γ. κ. Αστέριος Ταμπούρλος, ο Διευθυντής Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας Αλέξανδρος Κόπτσης και η Διευθύντρια Β/θμιας Εκπαίδευσης Ν. Χαλκιδικής κα Τσέκου Αικατερίνη.

 

Αρχικά, έγινε αναλυτική ενημέρωση σε όλους από τον Διευθυντή του Σχολείου κ Σταματιάδη, τόσο όσων συνέβησαν, όσο και των ενεργειών που ακολούθησαν. Στη συνέχεια η Υφυπουργός συναντήθηκε με τους Εκπαιδευτικούς του σχολείου και εστίασε κυρίως στο θέμα της βίας.

Ο Δήμαρχος κ. Μ. Καρράς, ο οποίος δεν κατάφερε να παραστεί λόγω προγραμματισμένων ραντεβού για υποθέσεις του Δήμου στην Αθήνα, δήλωσε αναφερόμενος στην επίσκεψη της Υφυπουργού: “Είναι σημαντικό για εμάς ότι το Υπουργείο Παιδείας επέδειξε ενδιαφέρον και κατανόησε απόλυτα το πρόβλημα, καθώς και τη θλίψη μας για τις καταστροφές, που έγιναν. Τέτοια γεγονότα, εξάλλου, πέρα από το να καταδικάζονται, αποτελούν τροφή σκέψης και προβληματισμού. Σημασία έχει το “προλαμβάνειν” κι όχι το “θεραπεύειν” και σ' αυτό πρέπει να βοηθήσει το Υπουργείο με τις δομές του, ώστε να μην επαναληφθούν ανάλογα φαινόμενα”.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα