Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Ώρες αγωνίας έζησε ο εναερίτης της ΔΕΗ που καταπλακώθηκε στο Πευκοχώρι -VIDEO-

Ώρες αγωνίας έζησε ένας εναερίτης της ΔΕΗ, ο οποίος καταπλακώθηκε χθες στο Πευκοχώρι, εν ώρα εργασίας, λόγω της κακοκαιρίας.



Συγκεκριμένα, την ώρα που ο εργάτης βρισκόταν πάνω στην κολόνα ηλεκτροφωτισμού, σημειώθηκε κατολίσθηση, με αποτέλεσμα να πέσει η κολόνα, παρασύροντας τον εργαζόμενο, που καταπλακώθηκε από χώμα και εγκλωβίστηκε.

Στο σημείο έσπευσαν Πυροσβέστες από το Κλιμάκιο Κασσάνδρας, οι οποίοι κατάφεραν να απεγκλωβίσουν τον εργάτη, μετά από επιχείρηση που κράτησε πάνω από μία ώρα και στην συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο "Παπαγεωργίου" της Θεσσαλονίκης, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου

Για το περιστατικό μίλησε στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα» ο αντιδήμαρχος Δ. Κασσάνδρας Β. Στακινός, που ήταν αυτόπτης μάρτυρας και περιέγραψε την δραματική διάσωση του εναερίτη.


 Το Πευκοχώρι είναι για 3η μέρα χωρίς ρεύμα και σχολεία της περιοχής δεν λειτουργούν σήμερα.

 

Σε μήνυμά της η δήμαρχος Κασσάνδρας, Αναστασίας Χαλκιά ευχαριστεί όσους συνέβαλλαν στον άμεσο απεγκλωβισμό του υπαλλήλου του Δ.Ε.Δ.Η.Ε που καταπλακώθηκε από λάσπη εκτελώντας το καθήκον του για την αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης στο Πευκοχώρι.



" Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τις δυνάμεις της Πυροσβεστικής ,της Αστυνομίας, της Πολιτικής Προστασίας, του ΕΚΑΒ,τους εθελοντές και τους δεκάδες πολίτες που όλοι μαζί συνέδραμαν για τον απεγκλωβισμό του υπαλλήλου του Δ.Ε.Δ.Η.Ε που κατά τη διάρκεια των εργασιών του για την αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης στο Πευκοχώρι, καταπλακώθηκε από λάσπη καθώς τμήμα της πλαγιάς υποχώρησε λόγω της έντονης βροχόπτωσης.
Συγχαίρω ταυτόχρονα τους υπαλλήλους του Δ.Ε.Δ.Η.Ε που παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες υπηρετούν πιστά και με αμεσότητα το δύσκολο υπηρεσιακό τους καθήκον.
Τους ευχαριστώ επίσης θερμά".
Εύχομαι επίσης γρήγορη ανάρρωση και καλές γιορτές."


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα