Τρίτη, 27 Ιανουαρίου 2026

Ε Επικαιρότητα

Εργασίες αποκατάστασης στη Σιθωνία, προβλήματα και στην Κασσάνδρα -ΦΩΤΟ-

Συνεχίζονται οι εργασίες αποκατάστασης της κυκλοφορίας στην επαρχιακή οδό Σιθωνίας, όπου χθες βράδυ αποκολλήθηκε βράχος στην περιοχή Σπαθιές και η κυκλοφορία διεξάγεται μόνο από το ένα ρεύμα κυκλοφορίας.

Μηχανήματα της Περιφερειακής Ενότητας Χαλκιδικής επιχειρούν να σπάσουν με σφύρα τα βράχια, προκειμένου να απομακρυνθούν από το οδόστρωμα μέχρι το βράδυ.

Στο μεταξύ, φερτά υλικά και μπάζα υπάρχουν σε αρκετά σημεία του παλιού χωριού της Νικήτης και απομακρύνονται από το Δήμο.

Στο Νέο Μαρμαρά έχει πλημμυρίζει μεγάλο μέρος στην παραλιακή ζώνη και γίνονται εργασίες από μηχανήματα του Δήμου Σιθωνίας.

 

Στην Κασσάνδρα κλειστός παραμένει  ο δρόμος Σίβηρη - Παραλια Φούρκας, λόγο κατολίσθησης, ενώ, σύμφωνα με την εφημερίδα Κασσάνδρα, στη διασταύρωση της Σίβηρης το νερό έχει καλύψει το ένα ρεύμα κυκλοφορίας.

Κομμάτι του δρόμου προς την Ελάνη έχει καταρρεύσει και αιτείται μεγάλη προσοχή από τους οδηγούς. 

 

 

 

💻 Ο Δήμος Πολυγύρου ενημερώνει τους πολίτες ότι το Ταμείο για την τρέχουσα εβδομάδα δε θα λειτουργεί, λόγω μετάβασης στη νέα οικονομική χρήση και της απαραίτητης τακτοποίησης των νέων οικονομικών δεδομένων. Μόνο για το συγκεκριμένο διάστημα οι πληρωμές θα γίνονται ηλεκτρονικά και όχι στο ταμείο.

🎭 Το θεατρικό έργο «Η Πόρνη από πάνω» του Αντώνη Τσιπιανίτη ανεβαίνει στη Νέα Τρίγλια, στο πλαίσιο πολιτιστικής εκδήλωσης που διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ελαιοχωρίων. Η παράσταση θα παρουσιαστεί σε δύο βραδιές, το Σάββατο 31 Ιανουαρίου και την Κυριακή 1η Φεβρουαρίου, στο Δημοτικό Θέατρο Νέας Τρίγλιας.

 


booked.net

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα