Παρασκευή, 24 Ιουλίου 2026

Ε Επικαιρότητα

Χιονιάς και χαμηλές θερμοκρασίες στη Χαλκιδική

Με χαμηλές θερμοκρασίες θα κυλίσει η νύχτα, ενώ χιόνια έπεσαν στα ορεινά της Χαλκιδικής. 

Αλυσίδες χρειάζονται στον επαρχιακό δρόμο από Παλαιόκαστρο προς Ταξιάρχη και προς Αρναία, ενώ ιδιαίτερη προσοχή απαιτείται και στο δρόμο προς Βάβδο. Χιονισμένος είναι και ο Πολύγυρος, χωρίς όμως προβλήματα στους δρόμους. 

 

Ταλαιπωρία περίμενε το απόγευμα πολλούς οδηγούς που ανέβηκαν στον Ταξιάρχη απροετοίμαστοι και χωρίς αντιολισθητικές αλυσίδες. Πολλοί «κόλλησαν» στο χιονισμένο οδόστρωμα δημιουργώντας πρόβλημα στην κυκλοφορία. 

Για τη Δευτέρα προβλέπονται λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν. Ανεμοι μεταβλητοί ασθενείς και βαθμιαία νοτιοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 04 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

φώτο Συμβαίνει τώρα στη Χαλκιδική f/b

 Εικόνες απ' τον ορεινό Βάβδο


🏛️ Έκθεση εικαστικών έργων της Άννης Καλτσίδου με τίτλο «α...» διοργανώνει η Εφορεία Αρχαιοτήτων Χαλκιδικής και Αγίου Όρους στον Βυζαντινό Πύργο της Γαλάτιστας, στο πλαίσιο του διαλόγου της σύγχρονης καλλιτεχνικής δημιουργίας με τα μνημεία. H έκθεση θα διαρκέσει έως τις 31 Αυγούστου 2026. Την επιμέλεια έχουν οι αρχαιολόγοι Όλγα Ιασονίδου και Βαγγέλης Μαλαδάκης.

 

booked.net

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.