Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Συνάντηση Απ. Πάνα με εκπροσώπους τοπικών φορέων της Ν.Καλλικράτειας

Συνάντηση είχε ο βουλευτής Χαλκιδικής Απόστολος Πάνας με τους αντιδημάρχους του Δήμου Ν. Προποντίδας κ.Τσομπανάκη Κωνσταντίνο και κ. Χατζηαλέξη Δημήτριο, όπως επίσης και με τον πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Ν. Καλλικράτειας κ.Μπομπότα Κωνσταντίνο για τα θέματα που αφορούν την Κοινότητα Ν.Καλλικράτειας.

 

 Τα θέματα που τους απασχόλησαν ήταν η αποκατάσταση του παραλιακού μετώπου, το πολεοδομικό σχέδιο της Ν.Καλλικράτειας, η επικείμενη αποδυνάμωση του Κέντρου Υγείας της, η ανάδειξη της ιστορίας και του πολιτισμού της μέσα από τη συνεργασία φορέων πολιτισμού και η αναγκαιότητα αποπεράτωσης του Πολιτιστικού Κέντρου της περιοχής. Επίσης, υπήρξε ενημέρωση από τους Αντιδημάρχους για τα νέα έργα που προγραμματίζονται στην περιοχή.

 

Ο κ. Πάνας έδειξε τεράστιο ενδιαφέρον για τα ζητήματα  του τόπου ιδιαίτερης καταγωγής του και ανέφερε, ότι υπάρχει ανάγκη άμεσης κινητοποίησης όλων των τοπικών αρχών, προκειμένου να αναδειχθεί η μοναδικότητα της Ν.Καλλικράτειας, ενός από τους πιο πολυπληθέστερους τουριστικούς προορισμούς στην Κεντρική Μακεδονία . Δεσμεύτηκε δε, να παρέμβει θεσμικά αλλά και κοινοβουλευτικά για τον συντονισμό των δράσεων καθώς  η Ν.Καλλικράτεια είναι ένας τόπος με προοπτικές τεράστιες και οι δυνατότητές της τουριστικά και πολιτιστικά είναι πολλαπλές και επιβάλλεται να αναδειχθούν.            


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα