Σάββατο, 04 Ιουλίου 2026

Ε Επικαιρότητα

Αλλάζει όψη το παραλιακό μέτωπο της Νέας Καλλικράτειας -ΦΩΤΟ-

Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζονται οι εργασίες κατασκευής του έργου «Ανάπλαση Παραλιακού Μετώπου Νέας Καλλικράτειας» και ο δήμαρχος Μανώλης Καρράς επισκέφθηκε την περιοχή για να επιθεωρήσει την εξέλιξη των εργασιών.



Ειδικότερα, στην παρούσα φάση έχει ολοκληρωθεί η τοποθέτηση δικτύου απορροής όμβριων επί της παραλιακής οδού Λεωφόρου Νίκης. Επίσης, κατασκευάστηκε βοτσαλωτό δάπεδο επί του παραλιακού μετώπου και ολοκληρώθηκε η κατασκευή του πεζοδρομίου απέναντι.



Όσον αφορά τον ηλεκτροφωτισμό, έχουν τοποθετηθεί και λειτουργούν φωτιστικά σώματα επί του παραλιακού πεζοδρομίου.

Τέλος, κατασκευάστηκε το μεγαλύτερο τμήμα της παραλιακής οδού με τσιμεντοκιβόλιθο, ενώ βρίσκονται σε εξέλιξη οι εργασίες τσιμεντόστρωσης και τοποθέτησης.

Η ανάπλαση του παραλιακού μετώπου Ν. Καλλικράτειας έχει ως σκοπό να προσδώσει στην λεωφόρο Νίκης ένα νέο χαρακτήρα, που θα εξασφαλίσει την ελευθερία κίνησης των πεζών σε όλο το παραλιακό μέτωπο την ορθότερη οργάνωση της κυκλοφορίας οχημάτων και πεζών, καθώς και της στάθμευσης των οχημάτων κατά μήκος της οδού.


💃 Η μεγάλη Συναυλία από το Κέντρο Τέχνης "Σύνθεση" σε συνδιοργάνωση με τον Πολιτιστικό Σύλλογο "Φάρος" των Νέων Μουδανιών, πραγματοποιείται την Τετάρτη 1 Ιουλίου, στις 9 το ρβάδυ, στο αμφιθέατρο Νέων Μουδανιών για "να δώσει ένα χέρι βοηθείας στα παιδιά που πάσχουν από καρκίνο".
Μια βραδιά γεμάτη Μουσική και Χορό όπου μαθητές του Κέντρου Τέχνης "Σύνθεση" θα παίξουν και θα χορέψουν για τα παιδιά που δίνουν μια άνιση μάχη για τη ζωή.

 

booked.net

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.