Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Οι μαθητές του 2ου Νηπιαγωγείου Μουδανιών ...υιοθετούν ένα οικόπεδο!

Εγκαταλελειμμένα αυτοκίνητα και βάρκες, μπάζα και παντός είδους σκουπίδια συνέθεταν την εικόνα σε οικόπεδο απέναντι από το 2ο Νηπιαγωγείο Ν. Μουδανιών. Οι εκπαιδευτικοί της σχολικής μονάδας ζήτησαν από το δήμαρχο να καθαριστεί το οικόπεδο γιατί αποτελούσε εστία μόλυνσης και επικινδυνότητας για τα παιδιά. 

 

Τελικά ο δήμος Ν. Προποντίδας με ένα εκσκαπτικό μηχάνημα και ένα φορτηγό απομάκρυναν διάφορα αντικείμενα και καθάρισαν το οικόπεδο απέναντι από το σχολείο, που αποτελεί δημοτική έκταση.

 

Όπως δήλωσαν οι εκπαιδευτικοί και οι μαθητές του σχολείου, είναι η σειρά τους να κάνουν κάτι για το χώρο που καθαρίστηκε!

Γιατί τα παιδιά του 2ου νηπιαγωγείου ζήτησαν από το δήμαρχο να υιοθετήσουν το χώρο, κάτι που έγινε αποδεκτό. Έτσι μαζί με τους γονείς, τους γείτονες αλλά και με την υποστήριξη του Δήμου Νέας Προποντίδας θα φυτέψουν δέντρα στο πλαίσιο του προγράμματος eTwinning eTree huggers.

Παράλληλα θα φυτέψουν λουλούδια και αρωματικά φυτά μελισσοκομικού ενδιαφέροντος, στο πλαίσιο του προγράμματος Beepathnet Neas Propontidas Μελισσοδιαδρομές.

του Θ. Δούκα


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα