Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Προληπτικές απολυμάνσεις δομών στο Δήμο Πολυγύρου

Σε προληπτική απολύμανση όλων των Παιδικών Σταθμών, του Δημοτικού Ωδείου Πολυγύρου, της Δημοτικής Βιβλιοθήκης, του Κέντρου Νεότητας, του Λαογραφικού Μουσείου (οικία Καραγκάνη) καθώς και όλων των γραφείων έχει προχωρήσει εδώ και δεκαπέντε μέρες το Νομικό Πρόσωπο Δήμου Πολυγύρου «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ» ενώ σήμερα ολοκληρώνεται η απολύμανση στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Πολυγύρου.

 

Οι απολυμάνσεις θα συνεχιστούν και στις υπόλοιπες αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου Πολυγύρου.


Παράλληλα, όλες οι δομές έχουν εφοδιαστεί με τα απαραίτητα απολυμαντικά είδη, όπως αυτά έχουν προσδιοριστεί από το υουργείο Υγείας ενώ ενημέρωση για τους τρόπους προφύλαξης από τη μετάδοση του ιού, σύμφωνα με τις οδηγίες του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) έχει ήδη δρομολογηθεί.


Ο πρόεδρος του Νομικού Προσώπου κ. Καραφουλίδης Α. δήλωσε : «Εξαιτίας της έξαρσης των ιώσεων και της εμφάνισης του κορωνοϊού στη χώρα μας, θεωρούμε υποχρέωσή μας, να προβούμε στη λήψη όλων των αναγκαίων προληπτικών μέτρων ώστε να προστατεύσουμε, όσο είναι εφικτό, τα παιδιά και τον κόσμο γενικότερα. Λαμβάνοντας υπόψη ότι η πρόληψη είναι ασπίδα για την δημόσια υγεία, οφείλουμε όλοι να τηρούμε τους κανόνες υγιεινής και να συνεργαζόμαστε με γνώμονα τη διασφάλισή της»


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα