Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Με επιτυχία η ημερίδα για τον Επαγγελματικό Προσανατολισμό στα Ν.Μουδανιά

 Με πολύ μεγάλη επιτυχία, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 4 Μαρτίου, η ημερίδα για τον Σχολικό Επαγγελματικό Προσανατολισμό, την οποία διοργάνωσε ο Δήμος Νέας Προποντίδας σε συνεργασία με το ΚΕΣΥ Χαλκιδικής και τον Σύλλογο Γονέων Γενικού Λυκείου Ν. Μουδανιών.



Στην κατάμεστη από μαθητές και γονείς αίθουσα εκδηλώσεων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Νέων Μουδανιών, οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία όχι μόνο να παρακολουθήσουν, αλλά και να συζητήσουν τους προβληματισμούς τους με καταξιωμένους καθηγητές λαμβάνοντας πολύτιμες συμβουλές, για τον επαναπροσδιορισμό και την ενδυνάμωση των προσδοκιών τους.



Ειδικότερα πραγματοποίησαν ομιλίες οι:

•Οικονόμου Ανδρέας, Αναπληρωτής Καθηγητής ΑΣΠΑΙΤΕ Θεσσαλονίκης, Συντονιστής ΕΠΠΑΙΚ/ΠΕΣΥΠ.
•Κοσμίδης Ελευθέριος, Φυσικός με εξειδίκευση στη Συμβουλευτική & τον Επαγγελματικό Προσανατολισμό.
•Δρ Μαλούπα Ελένη, Διευθύντρια Ινστιτούτου Ελληνικός Γεωργικός Οργανισμός Δήμητρα.
•Τρίχα Περσεφόνη, Προϊσταμένη της Σχολής Ξεναγών Θεσσαλονίκης του Υπουργείου Τουρισμού.
•Δρ. κ Καραγιάννης Γεώργιος, Ηλεκτρολόγος Μηχ/κος & Μηχ/κος Η/Υ, επιστημονικά υπεύθυνος του Ιδρύματος Ορμύλιας "Παναγία η Φιλανθρωπινή".

Παράλληλα σε αίθουσες του σχολείου πραγματοποιήθηκαν παρουσιάσεις στους μαθητές από επαγγελματίες της περιοχής των Νέων Μουδανιών, οι οποίοι πρόθυμα ανταποκρίθηκαν να συμμετάσχουν προκειμένου να μεταδώσουν την εμπειρία τους και τα βιώματά τους στους υποψήφιους εξεταζόμενους.

Ο δήμαρχος ευχαρίστησε θερμά την Κλαίρη Βασιάδου, πρόεδρο του Συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του Γενικού Λυκείου Ν. Μουδανιών, καθώς και τα υπόλοιπα μέλη του Δ. Σ., τον προϊστάμενο του ΚΕΣΥ Εμμανουήλ Μαλακούδη και τον υπεύθυνο σύμβουλο για τον Επαγγελματικό Προσανατολισμό Κώστα Καρατσομπάνη, τη Δ/ντρια του ΓΕΛ Ν. Μουδανιών Κρυστάλλω Πολίτου, την Ειδική Παιδαγωγό Αθανασία Εμμανουηλίδου για το συντονισμό της συζήτησης και τους επαγγελματίες από το Δήμο Ν. προποντίδας: Γιοβανοπούλου Αναστασία, Πλατσά Μαρουδιά, Μπανάβα Γιώργο, Αναστασίαδη Αθανάσιο, Παλαιολόγου Στράτο, Καραβάτου Ιωάννα, Κουρουκαφόπουλο Άγγελο, Κονταξή Γιώργο, Σαμουρκασιδου Σταυρούλα, Λιάκου Αγλαΐα, Μπαλτζάκη Εύη, Κουνάδο Ιωακείμ και Μαρία Νικολαΐδου.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα