Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Νέο εκπαιδευτικό τμήμα του ΚΔΒΜ Δήμου Νέας Προποντίδας

 Ένα ακόμη εκπαιδευτικό τμήμα του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Νέας Προποντίδας, έχει ξεκινήσει στη Νέα Τρίγλια, με θέμα «Διαδικτυακά Εργαλεία και υπηρεσίες στην καθημερινή ζωή», και το οποίο υλοποιείται για πρώτη φορά από τον Δήμο Νέας Προποντίδας.



Βασικοί στόχοι της συγκεκριμένης εκπαιδευτικής ενότητας είναι η εξοικείωση με τα εργαλεία και τα περιβάλλοντα του διαδικτύου, καθώς και η απόκτηση αυτονομίας στην καθημερινή ζωή.

Για την συγκεκριμένη ενότητα υπάρχουν ακόμη κενές θέσεις στα Νέα Μουδανιά και την Νέα Καλλικράτεια. Επίσης, οι αιτήσεις συμμετοχής σε όλες τις εκπαιδευτικές ενότητες συνεχίζονται.

Μέσα από τη διάθεση για μάθηση και το ενδιαφέρον του κόσμου, έχουν δημιουργηθεί έως σήμερα 12 εκπαιδευτικά τμήματα με 240 συμπολίτες μας να έχουν καθίσει ξανά στα θρανία και τις αιτήσεις συμμετοχής να έχουν ήδη φθάσει τις 580.

Τα προσφερόμενα προγράμματα είναι δωρεάν και μπορούν να τα παρακολουθήσουν ενήλικες ανεξαρτήτως χώρας καταγωγής, ηλικίας και μόρφωσης, καθώς και μέλη ευάλωτων κοινωνικά ομάδων.

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής απευθυνθείτε:
•Δημαρχείο Νέων Μουδανιών, κα Τσιτσίλογλου Μαρία, 2373350280 .
•Δημοτικό κατάστημα Τρίγλιας, κα Μαλακόζη Κατερίνα, 2373350320
•Δημοτικό κατάστημα Καλλικράτειας, κα Μπερτζίκη Γιώτα, 2399350002


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα