Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Μήνυμα της δημάρχου Κασσάνδρας: Μένουμε σπίτι!

Η δήμαρχος Κασσάνδρας, Αναστασία Χαλκιά, έστειλε το δικό της μήνυμα συμβουλών για τη προφύλαξη από τον νέο κορωνοϊό.

 

"Με αίσθημα ευθύνης και με πραγματικό ενδιαφέρον, απευθύνουμε έκκληση προς όλους τους δημότες της Κασσάνδρας,ενήλικες αλλά και μαθητές να τηρούν χωρίς καμία απόκλιση τις οδηγίες της Κυβέρνησης για την προστασία από τον κοροναϊό .

 

Αγαπητοί μου συνδημότες, η παραμονή στο σπίτι, η αποφυγή άσκοπων μετακινήσεων, η ατομική προστασία και η σωματική υγιεινή, είναι στοιχεία απαραίτητα για να μη νοσήσουμε από κοροναϊό να μη τον μεταδώσουμε σε άλλους, ειδικά στους υπερήλικες γονείς και φίλους μας.


Ας μην ξεχνούμε ότι οι άνθρωποι της τρίτης ηλικίας που μας κράτησαν από το χέρι για να κάνουμε τα πρώτα μας βήματα, τώρα έχουν ανάγκη από τη δική μας υποστήριξη. Δεν πρέπει να τους εκθέσουμε στον κίνδυνο του κοροναϊό, αποφεύγοντας φυσικά το συγχνωτισμό μας μαζί τους και αποφεύγοντας τις άσκοπες κοινωνικές επαφές μας.


Καλά μου παιδιά, κανείς δεν αρνείται ότι η παραμονή σας στο σπίτι για 14 ημέρες δεν είναι εύκολη υπόθεση, καθώς το σφρίγος της νιότης σας και η διάθεση σας για κοινωνικοποίηση είναι βασικά στοιχεία της ηλικίας σας.


Όμως, αυτή τη φορά, τα πράγματα είναι σοβαρά. Σε κάθε βήμα παραμονεύει ο κίνδυνος να νοσήσετε και να μεταδώσετε τον ιό στους γονείς σας και τους παππούδες σας με πιθανές τραγικές συνέπειες.


Έχοντας δύο παιδιά σε νεαρή ηλικία, θα μπορούσα να είμαι η μαμά σας. Σαν μαμά σας απευθύνομαι, με αγάπη και νοιάξιμο για εσάς που είστε ο ανθός της κοινωνίας μας αλλά και για τα αγαπημένα σας πρόσωπα.


Καθίστε στο σπίτι παιδιά μου για 14 ημέρες.


Μέχρι να κοπάσει ο κίνδυνος και μετά σας περιμένει ένα ξέγνοιαστο καλοκαίρι.


Η ανακοίνωσή μας αυτή, αποτελεί μια παρέμβαση γεμάτη αγάπη γιατί η Κασσάνδρα καλό είναι να μη νοσήσει.


Πρέπει να μείνουμε όλοι υγιείς και δυνατοί. Να μη θρηνήσουμε θύματα και προ πάντων να μην είμαστε εμείς η αφορμή για το θάνατο κάποιου.


Μείνετε πιστοί στις οδηγίες της Κυβέρνησης και όλα θα πάνε καλά!"


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα