Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Οι δήμαρχοι Κασσάνδρας και Σιθωνίας καταθέτουν το 50% του μισθού τους

H δήμαρχος Κασσάνδρας, Αναστασία Χαλκιά και ο δήμαρχος Σιθωνίας, Κυπαρίσσης Ντέμπλας ανακοίνωσαν ότι καταθέτουν το 50% του μισθού τους στον ειδικό λαγαριασμό για τη μάχη του κορωνοϊού.


Η κ. Χαλκιά αναφέρει: 


"Καταθέτω το 50% του μισθού μου ως Δημάρχου Κασσάνδρας,για τους επόμενους δυο μήνες στον ειδικό λογαριασμό που έχει δημιουργηθεί για τη μάχη κατά του COVID-19.
Είναι το ελάχιστο που μπορώ να κάνω για να στηρίξω αυτή τη σπουδαία προσπάθεια που έχει ξεκινήσει ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.
Δεν είναι το ύψος του ποσού που το κάνει σημαντικό αλλά η ίδια η αλληλεγγύη που σηματοδοτεί.
Στηρίζω με την κίνηση αυτή τη χώρα μας, τις προσπάθειες για να μη χαθούν άλλες ζωές, τον αγώνα που δίνει η Κυβέρνηση και την ελπίδα για κοινωνική και Θεσμική αλληλουποστήριξη που πρέπει να μη σβήσει."

Ο κ. Ντέμπλας αναφέρει:

"Με αίσθημα ευθύνης και αλληλεγγύης, εν μέσω των δύσκολων ημερών που περνάει η χώρα μας, αλλά και όλος ο κόσμος, προσφέρω το 50% της δημαρχιακής μου αποζημίωσης προκειμένου να κατατεθούν στον ειδικό λογαριασμό για την ενίσχυση της προσπάθειας κατά της πανδημίας του ιού covid 19.
Σ'αυτη τη δοκιμασία είμαστε όλοι μαζί και πρέπει να συνεισφέρουμε με όλες μας τις δυνάμεις.
Είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε."


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα