Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Ολοκληρώθηκε η ανάπλαση του οικισμού Βατοπεδίου

Ο Δήμος Πολυγύρου εκτός των βασικών υπηρεσιών δεν έπαψε να νοιάζεται και να μεριμνά και για την βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων.


Στη δημοτική ενότητα Ορμύλιας ολοκληρώθηκε η ανάπλαση του οικισμού Βατοπεδίου που περιλάμβανε την ασφαλτόστρωση της κεντρικής οδού και την αντικατάσταση των πεζοδρομίων.


Ο αντιδήμαρχος Πολυγύρου, Γιώργος Ματέας αναφέρει:  "Στυλοβάτες στην προσπάθεια να διατηρηθεί η κανονικότητα, εκτός από τους ήρωες του συστήματος υγείας, είναι και οι υπάλληλοι των δήμων και των νομικών προσώπων που φροντίζουν με αυταπάρνηση όλους εμάς, μα πιο πολύ αυτούς που μας έχουν ανάγκη περισσότερο.


Ο Δήμος Πολυγύρου εκτός των βασικών υπηρεσιών δεν έπαψε ποτέ να νοιάζεται και να μεριμνά και για την βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων.

Η προσπάθεια να γίνει το χωριό ακόμα ομορφότερο θα συνεχιστεί. Τη σκυτάλη παίρνει η τοπική κοινότητα Μεταμόρφωσης και συγκεκριμένα ο εξωραϊσμός της παραλιακής ζώνης , όπου ήδη ξεκίνησαν οι εργασίες.
Θέλω να ευχαριστήσω εκ μέρους όλων των κατοίκων της δημοτικής ενότητας Ορμύλιας, όλους όσους συνέβαλαν στην υλοποίηση αυτών των έργων προεξάρχοντος του δήμαρχου Πολυγύρου κ.Αστέριου Ζωγράφου".


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα