Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Που χρειάζονται αλυσίδες - Τι γίνεται με την ηλεκτροδότηση

Κάτω από αντίξοες καιρικά συνθήκες συνεχίζονται οι προσπάθειες των συνεργείων της ΔΕΔΔΗΕ για την αποκατάσταση των ζημιών στο δίκτυο.

 

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες και προκειμένου να ηλεκτροδοτηθούν το συντομότερο δυνατόν ορισμένες κοινότητες του Δήμου Αριστοτέλη, επιχειρήθηκε να δοθεί ρεύμα μέσω σύνδεσης με άλλη γραμμή παροχής, που δεν εμφανίζει προς το παρόν πρόβλημα.

 

"Ήδη ορισμένες Κοινότητες ηλεκτροδοτούνται. Σε αυτές το ρεύμα μπορεί να ξανά κοπεί για να γίνουν επιμέρους συνδέσεις με το βασικό δίκτυο. Καταβάλλονται συντονισμένες προσπάθειες για συνολική αποκατάσταση και στους άλλους οικισμούς" ανέφερε ο δήμαρχος Αριστοτέλη, Στέλιος Βαλιάνος.

 

Παράλληλα συνεχίζονται οι προσπάθειες εντοπισμού και αποκατάστασης των βλαβών σε άλλα σημεία του δικτύου ηλεκτροδότησης. Έχουν ανακληθεί άδειες και βρίσκονται περίπου 150 ομάδες σε διάφορα σημεία της Κεντρικής Μακεδονίας, καθώς υπάρχουν ταυτόχρονες βλάβες και διακοπές ηλεκτροδότησης και σε άλλους νομούς.

 

Την ίδια ώρα σε αρκετά σημεία του οδικού δικτύου απαιτούνται αντιολισθητικές αλυσίδες:

 

▪ από το 51 χιλιόμετρο της εθνικής οδού Θεσσαλονίκης - Ιερισσού (Κερασιά - Αρναία - Στρατώνι)

▪ από το 48 χιλιόμετρο της εθνικής οδού Θεσσαλονίκης - Πολυγύρου (διασταύρωση Βάβδου)

▪ από το 54 χιλιόμετρο της παλαιάς εθνικής οδού Θεσσαλονίκης - Ιερισσού (Παλαιόκαστρο -Ταξιάρχη - Αρναία)

▪ στις επαρχιακές οδούς Νεοχωρίου - Βαρβάρας - Ολυμπιάδας, Αρναίας - Στανού, Παλαιοχωρίου - Μεγάλης Παναγίας και περιοχές Πολυγύρου, Ταξιάρχη, Αγίου Προδρόμου, Παλαιόχωρας, Σανών, Δουμπιών και Γεροπλάτανου.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα