Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Με επιτυχία η ημερίδα για την ασφαλή πλοήγηση στο Διαδίκτυο στο Ν. Μουδανιά

Κατακλύστηκε το δημοτικό θέατρο Ν.Μουδανιών από μαθητές των σχολείων της πόλης στο πλαίσιο της ημερίδας με θέμα την «Ασφαλή πλοήγηση στο Διαδίκτυο – Μύθοι και διαδικτυακή πραγματικότητα».

 

Κεντρικοί ομιλητές ήταν ο Προϊστάμενος της Υποδ/νσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος Αστυνομικός Υποδιευθυντής, Αθανάσιος Χαλκιάς και ο Τμηματάρχης της Υποδ/νσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος, Αστυνόμος Β΄, Χρήστος Τζουμαϊλής.

"Η ραγδαία εξέλιξη της τεχνολογίας, η ανάπτυξη της πληροφορικής και η ευρύτατη χρήση του Διαδικτύου έχουν επιφέρει επαναστατικές αλλαγές στο σύνολο των καθημερινών δραστηριοτήτων, στην παραγωγική διαδικασία, στις συναλλαγές, στην εκπαίδευση, στη διασκέδαση, ακόμα και στον τρόπο σκέψεως του σύγχρονου ανθρώπου. Μαζί με αυτές τις αλλαγές, οι οποίες κατά κανόνα βελτιώνουν την ποιότητα της ζωής μας, υπεισέρχονται και οι παράμετροι που ευνοούν την ανάπτυξη νέων μορφών εγκληματικότητας" επεσήμανε μεταξύ άλλων ο κ.Χαλκιάς.

Την ημερίδα διοργάνωσαν η Τοπική Διοίκηση Χαλκιδικής της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών με τη συνεργασία της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χαλκιδικής, της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Χαλκιδικής, της Διεύθυνσης Α/βάθμιας Εκπαίδευσης Χαλκιδικής και του Εμπορικού – Επαγγελματικού Σύλλογου Ν.Μουδανιών, υπό την αιγίδα του Δήμου Ν.Προποντίδας.

halkidikinews.gr


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα