Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Με το φόβο υπερχείλισης ζει η Ολυμπιάδα -ΦΩΤΟ

Νωπές είναι ακόμα οι μνήμες των κατοίκων της Ολυμπιάδας από την μεγάλη θεομηνία που έπληξε το χωριό τους τον περασμένο Νοέμβρη και κάθε φορά που βρέχει προσεύχονται να μην υπερχειλίζουν οι χείμαρροι. 

Οι εργασίες που ξεκίνησε πριν καιρό η Περιφέρεια στα ρέματα έχουν σταματήσει μετά τα μέτρα για τον κορωνοϊό. Τα αντιπλημμυρικά έμειναν στη μέση και ο πρόεδρος της κοινότητας, Γιάννης Πετράκης, κάνει έκκληση να ξεκινήσουν και πάλι οι εργασίες για να μην ξαναζήσει η Ολυμπιάδα τον περασμένο εφιάλτη. Σήμερα τα ρέματα συγκράτησαν τα νερά της βροχής οριακά. 

Ο κ. Πετράκης αναφέρει: "Είναι φανερό ότι η λύση στο πρόβλημα των ρεμάτων είναι το αντιπλημμυρικό έργο. Ζαρζανέτια, αναβαθμίδες, φράγματα φερτών υλικών κτλ, είναι επιτακτική ανάγκη να ολοκληρωθούν.

Δυστυχώς το θέμα με τον κορωνοϊό  καθυστερεί τις διαδικασίες, όμως πιστεύω ότι όλοι βλέπουν ότι δεν γίνεται διαφορετικά. Δεν μπορεί σε κάθε βροχή ο κόσμος να ζει με τον φόβο. Προς πάσα κατεύθυνση λοιπόν, ας γίνει ότι πρέπει!"


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα