Τρίτη, 17 Μαρτίου 2026

Ε Επικαιρότητα

Κομμένος ο δρόμος στην παραλία Συκιάς

Τρίτη ημέρα της κακοκαιρίας και η στάθμη των υδάτων στις περιοχές της νότιας Σιθωνίας έχουν υποχωρήσει στα περισσότερα σημεία αλλά οι κάτοικοι μετρούν τις πληγές τους.


Σήμερα κατόπιν διενέργειας ελέγχου σε ιρλανδική διάβαση στο παραλιακό μέτωπο της Συκιάς παρατηρήθηκε πτώση του οδοστρώματος, το οποίο είναι επικίνδυνο για διερχόμενους οδηγούς.

Τοποθετήθηκαν κώνοι σήμανσης και οι οδηγοί θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

🐝 Σεμινάριο Μελισσοκομίας θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 31 Μαρτίου 2026 στις 16:00, στις εγκαταστάσεις του Μελισσοκομικού Συνεταιρισμού Νικήτης. Κεντρική εισηγήτρια του σεμιναρίου θα είναι η Δρ. Φανή Χατζήνα, Διευθύντρια του Ινστιτούτου Επιστήμης Ζωικής Παραγωγής (πρώην Ινστιτούτο Μελισσοκομίας).

 


booked.net

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα