Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Αντιδήμαρχος Τουρισμού Κασσάνδρας ο Αστέριος Κατσάνης

Αντιδήμαρχος Τουρισμού στο Δήμο Κασσάνδρας ανέλαβε το μέλος της διοικούσας παράταξης του Δήμου, Αστέριος Κατσάνης, ο οποίος διαθέτει μεγάλη εμπειρία και γνώση των θεμάτων λειτουργίας της Τοπικής Αυτοδιοίκησης,έχοντας υπηρετήσει και τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Χαλκιδικής από θέσεις ευθύνης.

 

Η δήμαρχος Κασσάνδρας σε δήλωσή της ανέφερε μεταξύ άλλων :

"Προσδοκώ ότι ο νέος Αντιδήμαρχος Τουρισμού Αστέριος Κατσάνης και η Πρόεδρος της Επιτροπής Τουρισμού, Μαρία Παπαδημητρίου θα καταφέρουν να αναδείξουν το τουριστικό μας προϊόν σε υψηλό επίπεδο, συνεργαζόμενοι με όλους τους συναρμόδιους Φορείς σε επίπεδο Χαλκιδικής και Κεντρικής Μακεδονίας.

Επιθυμία τόσο δική μου όσο και όλων των δημοτών είναι να τα δύο στελέχη να συνθέσουν τις δυνάμεις τους και να απογειώσουν το καλύτερο και πιο σημαντικό προϊόν που διαθέτει η Κασσάνδρα, τον Τουρισμό μας.

Αυτή η σύνθεση δυνάμεων είμαι σίγουρη ότι θα φέρει εκπληκτικά αποτελέσματα και θα εφαρμόσει στην πράξη τη λογική του "Κλεισθένη", που κινείται στο πλαίσιο της πρόκλησης και εφαρμογής κοινών επωφελών συνεργιών.

Η Δημοτική διοίκηση, την οποία εκπροσωπώ, πιστεύει απόλυτα και επενδύει επίσης απολύτως στον Τομέα του Τουρισμού, γνωρίζοντας καλά ότι είναι η ατμομηχανή της ανάπτυξης για την Κασσάνδρα. 

Επίσης πιστεύει ότι όσο περισσότεροι δραστήριοι άνθρωποι υπηρετούν έναν Τομέα, τόσο μεγαλύτερη είναι η επιτυχία. 

Είναι μια ιστορική στιγμή για την Αυτοδιοίκηση στην Κασσάνδρα όπου ορίζεται καταρχήν Αντιδημαρχία Τουρισμού και που δύο Δημοτικοί Σύμβουλοι διαφορετικών παρατάξεων καλούνται να εναρμονίσουν τις προσπάθειές τους επ'ωφελεία του τόπου.

Η Κασσάνδρα είναι συνώνυμη του Τουρισμού και δεσμεύομαι ότι θα διαπρέψει παρά τις δύσκολες παγκόσμιες συνθήκες οι οποίες εύχομαι να είναι πρόσκαιρες" .

 

Δήλωση του Αστ. Κατσάνη

"Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τη Δήμαρχο  για την τιμή που μου έκανε να με ορίσει Αντιδήμαρχο Τουρισμού του Δήμου Κασσάνδρας. 

Δεδομένης της κατάστασης που ζούμε θα προσπαθήσω να φανώ αντάξιος των προσδοκιών για τον τόπο μας, για τους επαγγελματίες, για τους δημότες, για την κορωνίδα της οικονομίας της Κασσάνδρας μας, τον τουρισμό. 

Είναι μια πρόκληση και θα προσπαθήσουμε να αντεπεξέλθουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. 

Προς το παρόν όμως μένουμε σπίτι για να διαφυλάξουμε την υγεία μας.

Χρόνια πολλά, καλή Μεγάλη Εβδομάδα με υγεία για όλο τον κόσμο."


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα