Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Ο σύνδεσμος φίλων ΠΑΟΚ Ν. Μουδανιών αρωγός του Κοινωνικού Παντοπωλείου!

Ο Δήμος Νέας Προποντίδας και το Κοινωνικό Παντοπωλείο ευχαριστούν τον σύνδεσμο φίλων του ΠΑΟΚ στα Νέα Μουδανιά, μέλη του οποίου συγκέντρωσαν τρόφιμα, τα οποία θα διατεθούν στους δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου. Η παραλαβή των προϊόντων πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη.

Αμέσως μετά μέλη του συνδέσμου επισκέφθηκαν τον Δήμαρχο Μ. Καρρά ο οποίος, αφού εξέφρασε τις ευχαριστίες του, συζήτησε μαζί τους για τους τρόπους κοινωνικής προσφοράς του συνδέσμου.

Κατά τη συζήτηση διατυπώθηκε η πρόθεση να δοθούν ρούχα που έχουν συγκεντρώσει στο Σώμα Πολιτών του Δήμου μας, το οποίο και θα τα διαθέσει, όπου υπάρχουν ανάγκες. Επίσης, ανταποκρίθηκαν θετικά στην πρόταση του Δημάρχου για στήριξη της Τράπεζας Αίματος του Δήμου Ν. Προποντίδας και δεσμεύτηκαν να κινητοποιήσουν μέλη του συνδέσμου.

Η ανταπόκριση και η συμμετοχή που λαμβάνει το Παντοπωλείο μας είναι πραγματικά πολύ συγκινητική! Σας ευχαριστούμε όλους!


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα