Τετάρτη, 08 Ιουλίου 2026

Ε Επικαιρότητα

Αγνοείται 79χρονος στο Άγιο Όρος

Τα ίχνη ενός 79χρονου που διέμενε στο Άγιο Όρος αγνοούνται από την περασμένη Πέμπτη.

 

Έχουν ήδη ξεκινήσει έρευνες στην περιοχή από την αστυνομία και την πυροσβεστική του Αγίου Όρους, ενώ έχουν μεταβεί εκεί άνδρες της 2ης ΕΜΑΚ με διασωστικό σκύλο και μέλη της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης. 

 

Τον 79χρονο τον φιλοξενούσε ο γιος του στο Κελί του Τιμίου Σταυρού στην Προβάτα και την Πέμπτη το πρωί εξαφανίστηκε. 

 


🏛️ Έκθεση εικαστικών έργων της Άννης Καλτσίδου με τίτλο «α...» διοργανώνει η Εφορεία Αρχαιοτήτων Χαλκιδικής και Αγίου Όρους στον Βυζαντινό Πύργο της Γαλάτιστας, στο πλαίσιο του διαλόγου της σύγχρονης καλλιτεχνικής δημιουργίας με τα μνημεία. H έκθεση θα διαρκέσει έως τις 31 Αυγούστου 2026. Την επιμέλεια έχουν οι αρχαιολόγοι Όλγα Ιασονίδου και Βαγγέλης Μαλαδάκης.

 

booked.net

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.